750 grammes
Tous nos blogs cuisine Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

Top articles

  • فلافل

    08 mai 2009

    فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته وادویه جات است. این غذا زاده شده در فلسطین است در خاور میانه و اسرائیل زیاد استفاده می شود و از غذاهای جنوب ایران به ویژه خوزستان و شهر آبادان است این تعریفی است که از این غذا در ویکی پدیا دیدم البته کمی خنده ام گرفت به...

  • سالاد سبزیجات کوچولو(ورین

    01 mars 2009

    سالاد سبزیجات کوچولو(ورین) مواد لازم برای 20 لیوان کوچک کدو 3 عدد سیب زمینی 2 عدد متوسط ماهی سومون به مقدار لازم کنسرو ذرت 2 عدد متوسط جوانه سویا به مقدار لازم چوب شور یک بسته خامه یا کرم 1 لیوان پیاز 1 عدد کوچک جعفری تازه به مقدار کافی لیمو تازه به مقدار...

  • سبزیجات و میگو در ووگ

    06 mai 2009

    این غذا رو من هفته پیش دو بار درست کردم فکر کنم طرفدار زیاد داشت خیلی راحت و خوشمزه است همونطور که میبینید سبزیجاتی که استفاده کردم کلم بروکلی فلفل دلمه ایی از هر رنگی پیاز یک عدد سیر معمولی یا تازه کدو قارچ میگو پاستا این جا پاستای گرد به اندازه یک سکه...

  • سبزیجات تازه

    15 septembre 2009

    از خرید کردن توی بازار بشدت لذت میبرم چون هم کیفیت سبزیجاتش خیلی بهتر از کیفیت سبزیات در سوپر مارکت های بزرگه و هم حال و هوایی گرم و دوست داشتنی داره تا آنجایی که امکان داشته باشه سعی می کنم خرید سبزیجاتم رو از بازارهای روز انجام بدم خصوصا این سبدی که...

  • سالاد با پنیر

    26 mai 2009

    در توضیح این سالاد باید بگم خیلی ساده خوشمزه و راحت هر سالاد سبزی که دوست دارید پرتغال پوست گرفته شده پنیر بز لقدون سیب زمینی پخته شده یا اگر میسر نیست ژامبون خرد شده سس آب پرتغال و کمی خردل معمولی نمک وفلفل برای تهیه سس یک قاشق خردل معمولی منظورم اینه...

  • زولبیا

    30 août 2009

    این زولبیا ها رو گرچه دو یا سه روز پیش درست کردم تقدیم به حقوقدان پاریسی عزیز می کنم زولبیا نکته اینو بگم برای اولین بار هست که زولبیا درست می کنم و تجربه خوبی بود فکر میکردم درست کردنش خیلی دردسر داره ولی اصلا اینطور نبود و بنا به تقاضای همسرم قرار هست...

  • بنیه کدو

    24 mai 2009

    قبل از شروع این پست باید از دوستان که این ولاگ رو میخونند عذر خواهی بکنم به خاطر تاخیر طولانی این به این معنی نیست که غذایی در بساط ندارم برعکس یک عالمه دسر و غذا توی ارشیوم دارم یکم به خاطر تنبلیمه و اینکه وقتی هوا خوب باشه بندرت میام پای کامپیوتر و...

  • بالهای سوزان

    02 novembre 2009

    مواد لازم بال مرغ به تعداد لازم یا مورد نیاز پیاز چه به میزان لازم گوجه خرد شده 2 عدد متوسط پیاز معمولی 1 عدد بزرگ زیتون سبز 50 گرم باز بستگی به میزان مورد نیاز ادویه جات کاری و زرد چوبه سبزیجات معطر یا تازه یا خشک ادویه جات تند شامل فلفل قرمز و زرد و...

  • گوجه شکم پر

    19 août 2009

    مواد لازم گوجه فرنگی 8 عدد گوشت چرخکرده 300 گرم دانه های کوس کوس 100 گرم سبزیجات معطر مثل گشنیز جعفری و مرزه پیاز1 عدد متوسط تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل و پودر کاری به مقدار لازم طرز تهیه دانه های کوس کوس را با نصف لیوان آب گرم به اضافه دو قاشق غذا خوری...

  • مرغ پرتغالی

    21 novembre 2009

    مدتها بود که میخواستم مرغ با پرتغال درست کنم ولی فرصت نمیشد تا اینکه چند شب پیش تصمیم گرفتم که این ایده رو عملی کنم نتیجه اینی شد که میبینید و میخوانید متاسفانه بلژیکی ها مرغ رو زیاد دوست ندارند و تحویل نمیگیرند و برای همین هست که خیلی گوشت میخورند چرا...

  • مرغابی سرخ شده

    30 mai 2011

    در واقع سینه سرخ شده مرغابی گوشتی که اگر زیاد بپزه سفت و سخت میشه و به راحتی قابل جویدن نیست برای همین باید داخل گوشت به قول اینجائی ها ابی باشه و بقول خودمون قرمز باشه در اکثر فروشگاه ها قسمت قصابیشون این سینه های نازنین مرغابی رو میتوانید پیدا کنید...

  • لوبیا سبز

    06 juin 2011

    امروز رفتم لوبیا سبز بخرم یک بسته 500 گرمی انتخاب کردم و باناراحتی خریدم چرا ناراحتی؟ چون سالهای پیش توی پتاژه باغمون خودم لوبیا سبز میکاشتم و چقدر برای من لذت بخش بود از کاشته های خودم غذا درست کنم این عکس رو پیدا کردم شاید قبلا این عکس رو اینجا گذاشته...

  • خوراک رازیانه fenouil

    18 juin 2011

    مواد لازم فونوی 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل دلمه سبز و قرمز نصف پیاز 1 عدد متوسط ادویه و سبزیجات عطر دار به میزان کافی نمک و فلفل به میزان کافی شاید توی سبزی فروشی ها به این ریشه ها برخورده باشید اگر تا حالا امتحان نکردید جا داره برای یکبار هم که شده...

  • دو پیش غذا مخصوص نوئل

    30 janvier 2010

    Merci Sabine در ایام تعطیلات نوئل ما مهمانهای عزیزی داشتیم که از جنوب فرانسه به اینجا آمده بودند یکشب سابین ما رو مهمان خودش کرد و غذاهایی که درست کرد البته به استثناء دسر همه رو میگذارم اینجا چون منم کنار دستش بودم ولی حق نداشتم در درست کردن غذا کمکش...

  • خوراک مرغ و زیتون

    05 décembre 2009

    مواد لازم مرغ کامل 1 عدد هویج متوسط 4 عدد زیتون سیاه و سبز 200 گرم کدو متوسط 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد برگ بو 2 عدد نمک و فلفل و پودر کاری به مقدار لازم در صورت علاقه 2 لیوان شراب سفید یا صورتی رزماری بویون مرغ طرز تهیه مرغ رو تمیز کرده و درسته آنرا سرخ...

  • سوپ پتی قون کدو تنبل

    10 novembre 2009

    موادلازم یک نصف کدو تنبل متوسط پیاز متوسط هویج 2 عدد متوسط بویون نمک و فلفل کدو تنبلی که من خریدم در واقع خیلی بزرگ بود و من یک سوم آنرا خریدم چون میخواستم کمی سوپ درست کنم در واقع دوست ندارم از اینکه سوپ یا غذایی رو چند بار گرم کنم نهایتا سعی می کنم...

  • مرغابی ها رو من درست می کنم

    12 février 2013

    c'est moi qui ai préparé le canard توضیح متن فرانسه مرغابی( مفرد) است ولی در اینجا من از (جمع) استفاده کردم همانطوریکه قبلا هم گفتم توی این دستور من مرغابی رو زیاد نپختم درست کردن گوشت مرغابی کمی قلق میخواد باید توش قرمز باشه چون در ان صورت گوشتش نرمتر...

  • pain de veau

    03 mars 2013

    در واقع این غذا مخلوطی از گوشت چرخکرده گوساله می باشد به اضافه افزودنی ها ی مورد نیاز گوشت گوساله چون به اندازه لازم چربی داره برای این دستور خوب است شما بنا بر سلیقه خودتان میتوانید نیمی گوساله و نیمی گوسفند اضافه کنید فکر می کنم نتیجه خوبی خواهد داد...

  • کشک بادمجان

    08 juillet 2011

    من این غذا رو به عنوان پیش غذا با کمی نان تست درست کردم برای اولین بار بود که اینجا درست می کردم ولی خیلی خوب شده بود مواد لازمش بادمجان پیاز سیر گردو خرد شده کشک نعنا سابیده شده یا خشک کمی زعفران روغن و نمک و فلفل اندازه ها رو ننوشتم این بستگی به مقدار...

  • سیب در فر

    17 janvier 2010

    دسر ظاهر این دسر شاید برای شما زیبا نباشه ولی مزه و طعم آن فوق العاده است این دسر اینجا خیلی معروف است و درست کردن آن بسیار ساده است برای درست کردن این دسر از سیبی استفاده کنید که مخصوص پختن و فر باشه سیبی که پوست کدری داره اینجا اسمش هست بوسکوپ این پائین...

  • سوپ موز با پودر کاری

    18 février 2010

    چند وقت پیش منزل یکی از دوستانمون دعوت بودیم این روزها هم هوا خوب خیلی سرد است بنا بر این بعنوان پیش غذا برای ما سوپ موز با کاری درست کرده بود برای اولین بار بود که این سوپ رو میخوردم و از انجایی که خیلی علاقمند هستم که مزه های جدید رو کشف کنم و بچشم...

  • سالاد پاستا با تن ماهی

    21 juillet 2011

    مواد لازم پاستا به مقدار لازم هویج نخود فرنگی تن ماهی مایونز روغن زیتون نمک و فلفل سبزیجات معطر لیمو توضیح و طرز تهیه این سالاد رو من برای یک مراسمی که از من خواسته شده بود درست کردم مقدارش زیاد بود بنا بر این اندازه های حقیقی آنرا اینجا ننوشتم خودتان...

  • سالاد لی یژ

    25 août 2009

    اولین سری لوبیا سبزهایی که برداشت کردم یکی از غذاهایی که اینجا مرسوم هست و خیلی ساده و مقوی و خوشمزه است سالاد لیژواز لی یژ یکی از شهر های بلژیک هست این سالاد به اسم اون شهر هست لوبیا سبز رو دو سرش رو تمیز کنید و بشورید 2 روش برای درست کردن این سالاد...

  • منابع غذایی کلسیم

    26 juin 2007 ( #خواص سبزیجات )

    - لبنیات سرشار از کلسیم هستند . غنی ترین لبنیات از حیث کلسیم عبارتند از شیر - ماست- و پنیر سفید . شیر خالص و پنیر تهیه شده از شیر خالص هم منابع عالی کلسیم هستند ولی در مصرف انها باید اعتدال رعایت شود زیرا حاوی چربی و کلسترل هستند سبزیجات پر برگ و سبز...

  • چربیها

    09 juillet 2007 ( #متفرقه )

    مواد غذایی چربی دار ار حیث محتوی چربی به ترتیب عبارتند از گوشت ،بستنی،پنیر ،کره، مارگارینیا کره نباتی و انواع روغن غذاهای پر چربی یکی از عوامل سرطان پستان و امراض قلبی در زنان میباشد. این نوع غذاها همچنین باعث افزایش فشار خون ، مرض قند، و سرطان کولون...

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>