19 octobre 2009
1
19
/10
/octobre
/2009
12:08
همانطوریکه که قبلا گفته بودم سعی می کنم غیبتم طولانی نشه و دوباره دستور غذاها رو اینجا بگذارم و با تشکر از همه دوستانی که جویای احوال من و این وبلاگ شدند
از آنجایی که بادمجان خیلی دوست دارم سعی می کنم دستورات غذایی در این مورد رو یا خودم ابداع کنم یا اینورو و اونور پیدا کنم این رولت ها به نظرم جالب شدند و خوشمزه البته اگر اهل خوردن بادمجان باشید و اونم بادمجان بی روغن و یا با حداقل روغن روشی که ماههاست بکار میبرم خصوصا برای پختن بادمجان چون اصلا دوست ندارم روی غذام یک وجب روغن بیفته و در واقع استفاده از روغن اصلا برای سلامتی خوب نیست خو من پوست بادمجانها رو گرفتم البته با پوست هم میشه این رولتها رو درست کرد و بعد آنها رو به 6 قسمت بریدم البته به صورت عمودی و بعد روی پلاک فر قرار دادم و کمی روغن زیتون روی سطح بادمجانها و بعد نمک و فلفل اضافه و آنها را در فر قرار دادم و قسمت گریل بالای فر رو روشن کردم حدود 20 دقیقه روی بادمجانها خوب پخت و کمی طلایی شدند و بعد جهت بادمجانها را تغییر دادم و باز یکربعی طول کشید تا پخته شدند فر رو گرم گذاشتم بمونه بادمجانها رو خارج کردم و هر دو یا سه برش بادمجان را در ژامبون پیچیدم و درون ظرف گذاشتم از طرفی در ظرف دیگری کمی سس سفید درست کردم برای اینکه طعم خوبی داشته باشه یک بویون ادویه و سبزیجات به سس اضافه کردم و قبل از اضافه کردن به روی بادمجانها دو جور پنیر بز داشتم که اول آنها رو خرد کردم و بعد سس سفید رو روی بادمجانها و ژامون اضافه و روی سس سفید باز پنیر اضافه کردم بستگی به نوع پنیری داره که شما انتخاب می کنید من سه نوع پنیر اضافه کردم اسمشن رو نمینویسم چون شاید در ایران وجود نداشته باشه ولی مهم نیست میتوانید از یک نوع پنیر هم استفاده کنید و بعد ظرف را داخل فر با دمای 180 یا 200 درجه به مدت نیم ساعت میگذارید تا روی سطع سس و پنیر ها طلایی شوند
این غذا رو میتوانید در کنار کمی پت یا اسپاگتی و یا سیب زمینی ابپز میل کنید