Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

26 mars 2013 2 26 /03 /mars /2013 12:51

دوستان عزیزم سال  بسیاز خوبی رو براتون ارزو می کنم سالم و تندرست باشید

این سالاد بهاری رو  تقدیم به همه دوستان خصوصا دوستانی  که کمتر به گوشت لب می زنند می کنم 

 

salad-2.jpg 

مواد لازم

کینو آ (مخلوطی از برنج و ذرت خشک شده 50 گرم

 g50    De cecco   Anellini n°7

دانه های ذرت یک کنسرو کوچک

جعفری خرد شده به مقدار لازم

تن ماهی ساردین یک بسته

گوجه فرنگی

کاهو یک نصف کاهو کافی می باشد

ادویه جات معطربه اندازه لازم

کوس کوس 50 گرم

برگ های گل سرخ به اندازه لازم

روغن زیتون یا روغن تن ماهی به اندازه لازم

لیمو ترش

 طرز تهیه

در یک قابلمه کوچک کینو ا را با مقداری اب می گذاریم بپزه وقتی بعد از 20 دقیقه پخته شد ابکشی کرده و به کناری می گذاریم از طرف دیگر دانه های کوس کوس رابه  اب لیمو ترش اغشته و بهم میزنیم تا کم کم از حالت خشکی و سفتی بیرون بیاد بنا بر این باید هر چند یکبار کوس کوس را بهم بزنید و  چون آب لیمو را به خودش جذب می کنه  کم کم ابلیمو به ان اضافه کنید

دو سو کو ها یا نوعی ماکارانی ایتا لیائی را هم در قابلمه ایی کوچک با مقداری اب و نمک میگذاریم بپزد و بعد از اینکه نرم شدند آنرا آبکشی می کنیم

درظرف سالاد مورد نظر کینوای پخته شده و کوس کوس و حلقه های کوچک دو سو کو را با هم مخلوط می کنیم و بتدریج ادویه جات خشک که شامل سبزیجات معطر  هم می شوند رو به سالاد  اضافه می کنیم دانه های ذرت و جعفری خرد شده تن ماهی و روغن زیتون و  در انتها نمک و فلفل و برگه های گل رز را به سالاد اضافه  می کنیم سالاد رو قبل از ریختن برگه های گل سرخ بهم بزنید و مزه انرا بچشید اکر به نظرتان مزه ان خوب بود در انتها برگه های گل رز را به آن اضافه کنید و نوش جان کنید

  

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires

بانو 28/07/2014 09:08


سلام


دستورالعمل یک حلیم
خوشمزه را در جامعه مجازی بانو ببینید:


 


 www.banoo.ir/post/862


 


منتظر حضورتان
هستیم.


 


 


جامعه مجازی بانو

مانلی 01/07/2013 14:38


سلام ماری جون.من جدیدا دارم به این اسم کینوا برمیخورم.اسم دیگه ای داره به فارسی؟ فکر میکنی تهران پیدا بشه؟