Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

2 avril 2013 2 02 /04 /avril /2013 14:20

حتما این ور و اونور زیاد شنیدید که خوردن ماهی  حد اقل 2 روز در هفته سفارش شده  دلیلش هم واضح است برای سلامتی مفید است بخاطر ویتامین های خاصی که داره خوب اینم از این غذای ساده که درست کردنش  کمتر از 20 دقیقه  طول نمی کشه امتحانش ضرری نداره

ماهی سومون رو میتوانید در کاغذ مخصوص فر قرار داده کمی نمک و فلفل روغن زیتون چند قطره ایی لیمو ترش و در صورت تمایلتان به  کمی سبزیجات معطر اغشته و کاغذ رو ببندید در فر گرم قرار داده در حرارت 180 درجه به مدت حدودا  15 دقیقه بپزید توجه داشته باشید ماهی زیاد نباید بپزه خصوصا این ماهی که  خیلی ها ترجیح می دهند کمی داخل ان قرمز باشه 

مارچوبه ها را با پوست کن سطح روئی انرا و ته مارچوبه را پوست بکنید درون اب جوش به اضافه نمک قرار دهید بعد از پختن سریع ابکشی کنید و ماکارانی ها رو هم به همین ترتیب درست کنید به همین سریعی و تند و تیزی نوش جان کنید البته خیلی ها دوست دارند ماهی رو با سس میل کنند ولی .... وقتی ماهی را از کاغذی که در ان پخته شده در می اورید کمی ابدار است همون رو بهتره است  به عنوان سس استفاده کنید و یا هر جور میل دارید می توانید یک سس با سبزیجات معطر کنارش قرار دهید

 

somon.jpg

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires