Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

5 juillet 2013 5 05 /07 /juillet /2013 17:03

قارچ شکم پرغذای بسیار سبک و خوش هضم است که میتوانید به عنوان پیش غذا ان را اماده کنید

قارچ بزرگ به تعداد مورد نیاز

گوشت چرخکرده

پیاز سرخکرده

سبزی معطر به مقدار لازم

ادویه جات به اضافه نمک و فلفل

سس مورد علاقه

درون قارچ رو خالی کنید و روی سینی فر قرار دهید از طر ف دیگر پیاز ها راخرد کنید  وقتی نیم سرخ شدند گوشت چرخکرده را به ان اضافه کنیدکمی که تف خورد نمک و فلفل و سبزی معطر و اویه جات و سس مورد نظرتان را به ان اضافه کنید ودرون قارچ ها را پر کنید و سطح روی قارچ را کمی پنیر اضافه کنید و درون فر قرار دهید با درجه 180 درجه به مدت 20 تا نیم ساعت  لازم به یادد آوری است فر را قبلا خوب داغ کنید

این قارچ ها رو میتوانید در کنار کمی سالاد میل کنید در اینجا من مخلوطی از اوکت و کوس کوس و کمی میگوی کوچک خاکستری نمک و فافل و ابلیمو روغن زیتون درست کردم سالاد بسیار خوش مزه ایی می شود

garch-farci-2.jpg

 

garch-farci-1.jpg 

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires