Overblog Suivre ce blog
Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

Top articles

  • غذای فصل تابستان

    14 juin 2007 ( #سالادها )

    با فرا رسیدن گرما و فصل تابستان بهترین غذایی که میتونیم تهیه کنیم با مواد خیلی راحت و سبک سالاد هست من در اینجا از سالاهای مختلفی که تهیه میکنم براتون توضیح خواهم داد و همینطور با دیدن شکل ظاهری سالاها میتوانیم حدس بزنیم که محتوای سالاد چی هست من نمیدونم...

  • خواص سبزیجات

    15 juin 2007 ( #خواص سبزیجات )

    فلفل سبز منبع غنی ویتامین ث می باشند و مقدار ویتامین ث آنها به مراتب بیشتر از ویتامین ث در مرکبات میباشند فلفل دلمه ایی شیرین خام تازه چیده شده دارای 128 میلی گرکم ویتامین ث در هر صد گرم است فلفل سبز خلط آور و ضد فشار خون بالا - مسکن موضعی اشتها آور و...

  • شکم پر گوجه فرنگی

    18 juin 2007 ( #کوفته ها و دلمه )

    معولا غذاهایی مثل شکم پر ها رو بنا به سلیقه میتوانیم موادی که دوست داریم رو تو شکم سبزیجات اضافه کنیم البته اینی که من درست کردم خودش یک مدلیه که به خوردنش می ارزیدمواد لازم فلفل دلمه 3 عدد رنگیهای قرمز و سبز و زرد نخود فرنگی 250 گرم 6 عدد گوجه فرنگی...

  • آب

    22 juin 2007 ( #چای و نوشیدنیها )

    آب از مواد تغذیه ای اولیه و اساسی است و برای ادامه حیات در درجه دوم اهمیت بعد از اکسیژن قرار دارد. بدن در برابر فقدان غذا دارای مقاومت بیشتر و طولانی تری تا فقدان آب می باشد . آب در هریک از سلولهای بدن وجود دارد و دو سوم وزن بدن را تشکیل می دهد و برای...

  • ماهی در فویل

    24 juin 2007 ( #غذاهای دریایی )

    برای کسانی که از سرخ کردن ماهی خسته شده اند بعد از پاک کردن و تمیز کردن ماهی مورد نظرتان اونو به قطعاتی که دوست دارید برش میدید و قطعات ماهی را در ورقه کاغذ آلومینیم میگذارید نمک و فلفل و چند عدد برگ بو ادویه جاتی که دوست دارید اضافه میکنید و بعد چند...

  • بادمجان 4 پر

    26 juin 2007 ( #خوراکها )

    من اسم این غذا رو بادمجان 4 پر گذاشتم البته پری در کار نیست منظورم از 4 پر اینه که بادمجان رو 4 برش میدیم بدون اینکه برشها از هم جداباشند و بدون اینکه پوست بادمجانها را بگیرمیعی میکنم کمی توی تابه برگ هر برش بادمجان رو تف بدیم لازم نیست که خیلی سرخ بشند...

  • گوجه فرنگی

    01 juillet 2007 ( #خواص سبزیجات )

    کارشناسان تغذیه معتقدند کیلوپن موجود در گوجه فرنگی از رگهای بدن محافظت می کند. به نوشته نشریه فرانسوی سانته زنانی که هرروز در وعده های غذایی خود گوجه فرنگی مصرف می کنند، کمتر از سایر افراد دچار حمله های مغزی یا قلبی می شوند. براساس پژوهش های انجام شده...

  • خوراک مرغ و آلو و زیتون

    11 juillet 2007 ( #خوراکها )

    خوراک مرغ مواد لازمه البته باید اضافه کنم اندازه ها رو بنا بر تعداد خودتون حدس بزنید اینجا تعداد 6 نفر 6 تیکه فیله مرغ 60 گرم زیتون سبز بدون هسته 50 گرم الو رنده پوست دو لیمو 2 قاشق سوپخوری خردل 5 پیاز کوچک تند 4 عدد سیر 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 40...

  • سبزیجات توی باغچه

    15 juillet 2007 ( #خواص سبزیجات )

    اینها کدوهای باغچه سبزیجات هستند البته الان خیلی بزرگتر شدند و نمیدونم با این همه کدو چکنم؟؟؟ چند تا غذا از کدو بلد هستم که بعدا دستورش رو اینجا میگذارم و... در این قسمت سبزیجات عطر دار مثل ریحان سبز و بنفش مرزه شنبه لیله، دو نوع جعفری، و کشنیز هستند...

  • کیک گیلاس

    29 juillet 2007 ( #شیرینی و دسر )

    کیک گیلاس Préparation : 3Omin Cuisson : 45-50min Ingrédients : -400g de cerises dénoyautées -3 œufs -200g de crème liquide -50g de maïzena -25cl de lait -100g de sucre -50g de pâte de pistache (ou 50g de pistaches fraîches finement hâchées) -1 pincée...

  • باقالا قاتوق

    15 août 2007 ( #غذاهای شمال ایران )

    Aneth Fève des marais Recette Traditionnelle de nord l'Iran Barali Rator Ingrédients: Fève des marais 100 g Aneth 2 cuillers à soupe Ail 3 ou 4 éclats Oeufs 3 Huile olives 3 cuillers à soupe eau tiéde 2 verres Curcuma 1 cuiller à café poivre et sel selon...

  • کوفته

    06 septembre 2007 ( #کوفته ها و دلمه )

    موادلازم برای 6 نفر گوشت چرخ کرده 700 گرم لپه100 گرم برنج120 گرم سبزیجات معطر شامل جعفری مرزه ترخون به اندازه لازم پیاز2 عدد بزرگ الو100 گرم گوجه فرنگی به مقدار لازم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم تخم مرغ 2 عدد ادویه جات به میزان لازم نمک و فلفل به میزان...

  • سالاد الویه

    10 septembre 2007 ( #سالادها )

    سالاد الویه مواد لازم برای 6 نفر سیب زمینی یک کیلو و نیم تخم مرغ 6 عدد خیار شور 150 گرم هویج 3 عدد متوسط نخود فرنگی 150 گرم سس مایونز به مقدار لازم آبلیمو به اندازه کافی روغن زیتون به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم سینه مرغ به اندازه لازم یا دو تیکه...

  • پیش غذا چغندر و هویج

    20 septembre 2009 ( #غذاهای ساده )

    یک سالاد یا یک پیش غذای بدون گوشت برای دوستان عزیزی که گوشت نمیخورند و گیاهخوار هستند چغندر رو خودم کاشتم برای اولین بار بود که دانه های چغندر رو کاشتم و بعد از چند دفعه آبیاری ساقه های کوچولو و قرمز چغندر از زمین بیرون امدند در اینجا باید معمولا مقدار...

  • راگو با شیکون یا اندیو

    16 décembre 2009 ( #غذاهای فرانسوی )

    این غذا رو چند روز پیش درست کردم و نتیجه رضایت بخش بود البته باید ابتدا عذر خواهی کنم به خاطر عکس چون میدونم خیلی با کیفیت نیست عکسهای دیگه به خاطر وجود بخار غذا جالب نشدند و بعد چون خیلی سرم شلوغ بود موقع سرو غذا اصلا موفق نشدم عکس بگیرم بنا بر این با...

  • کاناپه های پیش غذا

    20 avril 2011 ( #غذاهای فرانسوی )

    سلام خدمت تمام دوستان عزیزی که اینجا رو می خواندند و شاید باز سراغ اینجا را بگیرند فکر نمی کردم که که دوباره اینجا بیام ولی خوب دلم کمی برای اینجا تنگ شده بود و البته باز با اصرار بعضی از شما دوستان خوبم دل رو به دریا زدم مثل همیشه این کانا په هایی که...

  • پیش غذا اوکت و میگو خاکستری

    03 mai 2011 ( #غذاهای فرانسوی )

    خوشبختانه با گرم شدن هوا نوع غذا با توجه به فصل سبزیجات و میوه ها تغییر میکنه و چه بهتر که هر چه بیشتر بتوانیم از سبزیجات تازه برای درست کردن انواع غذاها و پیش غذاها استفاده کنیم این پیش غذا رو بهتون توصیه میکنم علاوه بر سبک و قابل هضم بودن خوشمزه و زیبا...

  • لازانیای بادمجان

    14 mai 2011 ( #غذاهای فرانسوی )

    مواد لازم برای 4 نفر بادمجان 5 عدد گوشت چرخکرده 600 گرم فلفل دلمه از هر رنگ نصف قارچ 250 گرم جعفری به مقدار لازم پیاز 1 عدد متوسط ادویه جات و نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر به مقدار لازم لازانیا به مقدار کافی سس سفید به اندازه کافی طرز تهیه بادمجان ها...

  • روغن زیتون

    09 juillet 2007

    روغن زیتون تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای...

  • شکلات

    26 septembre 2007

    براساس تحقيقات جديد، مشخص شده که کاکائو حاوي فلاونوئيدها است. اين ترکيبات که منشائ گياهي دارند حاوي آنتي اکسيدان ها هستند. آنتي اکسيدان ها تاثير عمده اي در کاهش فشار خون و تسهيل گردش خون دارند؛ بنابراين همان طور که ديدن جعبه شکلات ، شادي را به قلب شما...

  • خوراک سبزیجات با میگو

    27 septembre 2007

    مواد لازم برای 4 نفر هویج 4 عدد متوسط گل کلم 250 گرم فلفل دلمه از هر رنگ نصف برای هر رنگ پیاز یک عدد متوسط قارچ 150 گرم اسپاگتی یا اسپاگتی برنجی (چینی) 200 گرم میگو به دلخواه سس سویا به اندازه لازم ادویه جات کاری و فلفل قرمز و زردچوبه و باقی به دلخواه...

  • سوپ

    29 septembre 2007

    من شخصا عاشق سوپهای خیلی تند هستم دوست دارم خصوصا وقتی هوا سرد است سوپهایی که درست میکنم تند تند باشند حالا سلیقه ها فرق میکنه این سوپ درست کردنش خیلی راحت و ساده است و وقتی از بیرون بعد از یک روز پر کار و خسته به خانه بر میگردید یک نگاهی به یخچال بندازید...

  • پن وو

    06 octobre 2007

    مواد لازم برای 6 نفر گوشت چرخکرده یک کیلو فلفل دلمه نصف از هر رنگ سبز و زرد و قرمز پیاز2 عدد متوسط تخم مرغ 3 عدد نان خشک5 برش به اندازه کف دست بیشتر باشد بهتر است سبزیجات معطر شامل جعفری مرزه تره و گشنیز300 گرم شیربه اندازه لازم باید نان خشکها در آن حل...

  • ژله سیب

    18 octobre 2007

    باید بگم ما دو تا درخت سیب توی باغ داریم و هر سال کلی سیبهای قرمز و خوشگل داریم من دو یا سه سالی هست که سیبها رو جمع میکنم و ژله درست میکنم البته نه تمام سیبها رو چون با این وجود باید همیشه تو اشپز خونه مشغول پختن ژله باشم خلاصه این ژله ایی که من درست...

  • Houmousهوموس

    22 octobre 2007

    مواد لازم نخود 400 گرم سیر2 پر روغن زیتون3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به اندازه کافی آبلیمودو قاشق غذا خوری طرز تهیه نخود ها رو از یک روز قبل در اب خیس میکنید و بعد با مقداری آب آنرا میپزیم خوب که پخته شدند نمک و فلف و ابلیمو و سیر خرد شده را به آن اضافه...

1 2 3 4 5 6 7 > >>