Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

12 février 2013 2 12 /02 /février /2013 22:55

c'est moi qui ai préparé le canard

توضیح متن فرانسه مرغابی( مفرد) است ولی در اینجا من از (جمع) استفاده کردم

همانطوریکه قبلا هم گفتم توی این دستور من مرغابی رو زیاد نپختم درست کردن گوشت مرغابی کمی قلق میخواد باید توش قرمز باشه چون در ان صورت گوشتش نرمتر و دلپذیر تر هست از قسمت پوستش توی تابه می گذاریم و با حرارت و با چربی زیر پوستش سرخ و پخته میشه باید دقت کنیم خیلی زیر حرارت زیاد نشه که پوستش بسوزه خیلی چشمی کار کنید و نمک و فلف رو فراموش نکنید از سبزیجات لوبیا سبز ها رو ابپز و سپس ابکشی کرده و دور ژامبون بپیچید

سیب زمین ها رو خام رنده  یا در سرخکن سرخ کنید و یا در تابه نچسب خیلی خوشگل و خوشمزه می شوند

 

bita-7675---22.JPG

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires