Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

7 mars 2013 4 07 /03 /mars /2013 09:28


فیله امریکن

  معادل فارسی این اسم رو پیدا نکردم اینجا به اسم فیله امریکن می شناسند و از آنجائیکه احتیاج به افزودنی خاصی نداره و یک غذای خوب و سرد محسوب میشه و درست کردنش هم راحت هست بد نیست یک امتحانی بکنید مواد لازمش گوشت چرخکرده گوساله بدون چربی هر 250 گرم برای یک نفر کافی است جعفری و پیاز به اندازه لازم خرد و ریز می کنید به گوشت چرخکرده به همراه نمک و فلفل و یک سس که اینجا به سس انگلیسی معروف هست یک چیزی توی ردیف سس سویا و البته یک زرده تخم مرغ و دانه های کپخ که مزه ایی مثل خیار شور داره می توانید به جای ان خیار شور ریز کرده اضافه کنید اینها رو خوب با گوشت چرخکرده مخلوط می کنید اگر چند ساعت قبل از خوردن غذا این مواد رو مخلوط کنید مزه ها خیلی خوب در هم امیخته می شوند و خیلی بهتر هست در کنار این غذا می توانید کمی سیب زمینی سرخ کرده به همراه سالاد میل کنید

 

69288_418672238227632_1343120317_n.jpg

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires

Amir 07/03/2013 19:37


Ah les bélges! vous compliquez toujours les choses. En France ceci s'appelle le Steack tartare. un point c'est tout!


Sinon content de vous vouir de retoure après si longue absence.


Ciao! 

marie 08/03/2013 09:26



سلام امیر جان لطف دارید شما ولی فرق استیک تقتق با فیله امریکن اینه که توی استیک تقتق گوشت رو به قطعات خیلی کوچک میبرند از چرخکرده درشتر هست ولی فیله امریکن گوشت چرخکرده گوساله هست اینه
فرقش خیلی کمپلیکه  نیست ولی همین هست که گفتم مرسی و موفق باشید به هر حال خیلی از دستور غذاهای فرانسه و بلژ شبیه هم هستند ولی اسم ها متفاوت هست این مهم نیست  امیدوارم بازم
ببینمتون


ماری