Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

3 mars 2013 7 03 /03 /mars /2013 22:52

در واقع بعد از درست کردن این دسر همین اسم به ذهنم رسید اسم واقعی اش شاید گلابی با خمیر فویته باشه

گلابی به تعداد لازم

شکر قهوه ایی به مقدار لازم

کره

خمیر فویته یا لایه ایی یک عدد

پوست گلابی ها رو با پوست کن میگیریم و از قسمت پهن یا ته گلابی یک برش نازک می بریم که گلابی بتونه روی بشقاب خوب بایسته و بعد شکم گلابی رو خیلی با احتیاط خالی می کنیم و سعی می کنیم دانه های آنرا خارج کنیم و بعد با کره و کسوند یا شکر قهوه ایی پر می کنیم از طرف دیگه خمیر را به اندازه یک مربع کوچیک که بتونه ته گلابی رو پوشش بده میبریم و قسمت تحتانی گلابی قرار میدهیم و بعد نوارهایی که بدور گلابی پیچیده شده رو میبریم سعی می کنیم نوارها کوتاه باشند اینطوری پیچاندنش به دور گلابی راحتتر هست و نوارها بهم گره نمیخوره این کار رو ادامه میدهیم تا قسمت پائین گلابی میرسیم که مربع کوچک خمیر رو قرار دادیم اینجا کمی باید حوصله کنید و گلابی رو با دست بلند نکنید چون امکان داره از هم باز بشه البته منظورم نوار پیچی آن هست بعد در ظرف مورد نظر   قرار می دهیم قسمت آخر کار براق کردن گلابی هست یک عدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید با قلم موی مخصوص شیرینی پزی به سرتا سر خمیر می مالید و بعد مومیائی ها رو در فر گرم قرار میدهید اینجا دمای فر 180 درجه و به مدت حدودا 20 دقیقه هست البته باید با چشمتان فر رو دائما نگاه کنید به محض طلائی شدن خمیر لایه ایی یا فویته فر رو خاموش کنید و بعد از سرد شدن اگر مایل باشید با کمی بستنی این دسر خوشمزه رو میل کنید

 

DSC01008-1.JPG

 

 

DSC01011 --2


Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires

zahra 07/03/2013 06:32


سلام ماری مهربان.خوش به حالت که اشپزی میخونی.من عاشق نون پختنم.خواهش میکنم برامون نون بذار.من قرانسه نمیدونم اگه رسپی ها رو ای میل میکنی لطفن برامنم ای میل کن.مرسی.


 

marie 07/03/2013 09:39



salam zahra jan hatman migzaram dastore nan va tart ro bezodi


merci azizam



firou 04/03/2013 18:12


che khoobeh ke in veblog dobareh  be rah oftad