26 octobre 2009
1
26
/10
/octobre
/2009
13:32
قبلا هم یک دستور برای هوموس در اینجا نوشته بودم خوب این یکی رو با کمی تغییر درست کردم
اینجا این عصرانه خیلی مرسوم هست و میتونم بگم که هوموس طرفدار زیاد داره از جمله خود من تا وقتی که ایران بودم نمیدونستم با نخود چه چیزهای دیگری میشه درست کرد یا نخود رو در آش ها میدیدم یا ابگوشت و یادم هست که توی آشپز خانه ما نخود از جمله بنشنی بود که زمان زیادی توی ظرف خودش میموند و زیاد استفاده نمیشد ولی اینجا مراکشیها و الجزیره ایی ها و هندی ها از نخود زیاد در طبخ غذاهاشون استفاده می کنند اینجا البته زمانی که دوستان و یا اقوام و یا فامیل دعوت میکنند یک سری خوردنی های کوچک قبل از غذا و قبل از اینکه سر میزبنشینند سرو میکنند که تنوع بسیار دارند بستگی هم به فصل ها و میوه ها و محصولات فصلی دارند هوموس رو در هر فصلی میتوانید درست کنید هوموس رو میتوانید با خیار های خرد شده و باریک میل کنید با هویج تازه و خرد شده و همچنیم با ساقه های تازه کرفس و گلم کلم و بسیار خوب و خوشمزه است
خیلی بهتره که نخود ها رو بگذارید در ظرف آب سرد تا یکروز خیس بخورد چون بهتر پخته میشه
حالا مواد لازم
نخود
ماست یا کرم
روغن زیتون
سیر دو حبه
گشنیز تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل
دقیقل مقدار نخود رو به خاط نمی ارم با عرض شرمندگی ولی فکر کنم حدود 150 گرم نخود رو بعد از یکروز خیس خوردن بگذارید با حرارت ملایم خوب بپزه فکر کنم دو ساعت کافی باشه برای پختن خودتان چک کنید و بعد آبکشی کنید وقتی خوب آب نخود ها گرفته شد دو حبه سیر خرد کنید و یا پرس کنید به نخود ها اضافه کنید به اضافه روغن زیتون و نمک و فلفل و یک لیوان ماست البته به جای ماست خیلی ها از کرم یا خامه استفاده می کنند من شخصا ماست رو ترجیح میدم چون سالمتره و گشنیزها رو جداگانه میکس کنید و اضافه کنید و بعد همه مواد رو با هم میکس کنید شاید در ابتدا میکس نخود ها سخت به نظر بیاد چون خیلی خشک هستند و راحت میکس نمیشوند در این صورت ماست و روغن زیتون بیشتری به آن اضافه کنید و بعد هوموس شما آماده است بازم هم یک نکته اگر گشنیز دوست ندارید میتوانید از هر سبزی معطری که دوست دارید استفاده کنید و یا اصلا سبزی معطر اضافه نکنید
خیلی راحت حالا شما میتونید این مایع رو روی قطعات کوچک تست بگذارید با کمی تزئینات و یا همانطوری که گفتم با سبزیجات تازه عصرانه خودتان و یا دوستانی که به منزل دعوت می کنید میل کنید
اینجا این عصرانه خیلی مرسوم هست و میتونم بگم که هوموس طرفدار زیاد داره از جمله خود من تا وقتی که ایران بودم نمیدونستم با نخود چه چیزهای دیگری میشه درست کرد یا نخود رو در آش ها میدیدم یا ابگوشت و یادم هست که توی آشپز خانه ما نخود از جمله بنشنی بود که زمان زیادی توی ظرف خودش میموند و زیاد استفاده نمیشد ولی اینجا مراکشیها و الجزیره ایی ها و هندی ها از نخود زیاد در طبخ غذاهاشون استفاده می کنند اینجا البته زمانی که دوستان و یا اقوام و یا فامیل دعوت میکنند یک سری خوردنی های کوچک قبل از غذا و قبل از اینکه سر میزبنشینند سرو میکنند که تنوع بسیار دارند بستگی هم به فصل ها و میوه ها و محصولات فصلی دارند هوموس رو در هر فصلی میتوانید درست کنید هوموس رو میتوانید با خیار های خرد شده و باریک میل کنید با هویج تازه و خرد شده و همچنیم با ساقه های تازه کرفس و گلم کلم و بسیار خوب و خوشمزه است
خیلی بهتره که نخود ها رو بگذارید در ظرف آب سرد تا یکروز خیس بخورد چون بهتر پخته میشه
حالا مواد لازم
نخود
ماست یا کرم
روغن زیتون
سیر دو حبه
گشنیز تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل
دقیقل مقدار نخود رو به خاط نمی ارم با عرض شرمندگی ولی فکر کنم حدود 150 گرم نخود رو بعد از یکروز خیس خوردن بگذارید با حرارت ملایم خوب بپزه فکر کنم دو ساعت کافی باشه برای پختن خودتان چک کنید و بعد آبکشی کنید وقتی خوب آب نخود ها گرفته شد دو حبه سیر خرد کنید و یا پرس کنید به نخود ها اضافه کنید به اضافه روغن زیتون و نمک و فلفل و یک لیوان ماست البته به جای ماست خیلی ها از کرم یا خامه استفاده می کنند من شخصا ماست رو ترجیح میدم چون سالمتره و گشنیزها رو جداگانه میکس کنید و اضافه کنید و بعد همه مواد رو با هم میکس کنید شاید در ابتدا میکس نخود ها سخت به نظر بیاد چون خیلی خشک هستند و راحت میکس نمیشوند در این صورت ماست و روغن زیتون بیشتری به آن اضافه کنید و بعد هوموس شما آماده است بازم هم یک نکته اگر گشنیز دوست ندارید میتوانید از هر سبزی معطری که دوست دارید استفاده کنید و یا اصلا سبزی معطر اضافه نکنید
خیلی راحت حالا شما میتونید این مایع رو روی قطعات کوچک تست بگذارید با کمی تزئینات و یا همانطوری که گفتم با سبزیجات تازه عصرانه خودتان و یا دوستانی که به منزل دعوت می کنید میل کنید