Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

28 novembre 2008 5 28 /11 /novembre /2008 14:48

 

 

 

مواد لازم برای تهیه کرم سیب برای 3 نفر

سیب 300 گرم

شکر 100 گرم

ماست طبیعی 90 گرم

کرم یا خامه 75 دسی لیتر

لیمو متوسط 1 عدد

گردو خرد شده و بادام به مقدار لازم

طرز تهیه

 

سیب ها را پوست بگیرید و دانه های انرا جدا کنید خرد کنید با مقدار کمی اب نصف استکان به اضافه نیمی از شکر و اب لیموی طبیعی بگذارید 10 دقیقه بپزد درب قابلمه باید بسته باشد از طرفی دیگر در ظرف دیگر ماست و خامه را مخلوط کنید بعد از اینکه سیب ها پختند یا با همزن برقی و یا به یک وسیله دیگری که راحترید سیبها را کاملا له کنید تا بصورت کرم در بیایند و صبر کنید تا سیب ها سرد شوند در قسمت بعد درون تابه ایی شکر را بریزد و زیرشعله را روشن کنید تا شکر ها آب شوند به محض اب شدن شکر بلا فاصله خرده گردو و بادام را ضافه کنید چند ثانیه بهم بزنید و بعد بلا فاصله مایع غلیظ را روی کاعذ روغنی بریزید تا سرد شود و بعد سیبها که حالا سرد شدند را به مایع ماست و خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در ظرفهای مورد نظرتان بریزید و بگذارید در یخچال تا خنک شوند قبل از سرو کردن این دسر نوگاتینها و یا مایع محتوی شکرو بادام و گردو را خرد کنید مطابق شکل روی کرم را تزئین کنید

 

 

 

 

تهیه این دسر بسیار راحت می باشد

 

Crème aux pommes à la nougatine

                 
           
           
           
                       

     
                                                                                                               

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

Valerie 29/12/2008 20:59

Coucou Mari!  Ce dessert était vraiment trop bon!!! Merci pour hier, pour ton accueil et ta bonne cuisine Je t'embrasse. A très bientôt.valérie

mahsa 02/12/2008 13:43

ماری جون یه کامنت گذاشتم برات برات که مربوط به قبل بود و لابد دیگه پست های قدیمی رو چک نمی کنی. حالا اینجا می پرسم : مربوط به گراتن بادمجانه. تو فقط از سس گوجه و پنیر . ریحان و بامجان استفاذه کردی . گوجه فرنگی های خرد شده رو چکار کنیم؟

mari 02/12/2008 14:24



مهسا جان از گوجه فرنگی های خرد شده سس مورد نظر رو درست کن ادویه جات لازم رو بهش اضافه کنو بگذار بپزه خودت از گوجه فرنگی ها سس درست کن


میبوسمت


تا بعد


ماری