Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

2 décembre 2008 2 02 /12 /décembre /2008 14:24

    

برای تهیه موسا کا شما احتیاج دارید به

  

 بادمجان 3 عدد

کدو دو عدد

گوجه فرنگی 3 عدد متوسط

فلفل دلمه هر رنگ 1 عدد

گوشت چرخکرده 500 گرم

جعفری خرد شده یک لیوان پر

پیاز دو عدد متوسط

قارچ 500 گرم

پنیر به مقدار لازم

نمک و فلفل

ادویه جات لازم

و سس سفید

 

البته مو ساکا رو بیشتر با بادمجان درست می کنند ولی این موساکا به روش من هست من از کدو هم درش استفاده کردم به نظرم خیلی خوشمزه میشه غذایی است که خیلی پر کالری هست و طرفدار زیاد داره البته در منزل ما خیلی پر طرفداره باز بستگی به سلیقه و مزاج های مختلف داره

 

   

بادمجانها رو پوست بگیرید و با کدوها (البته پوست هم نگیرید خیلی بهتره )واونا رو خرد کنید( مطابق شکل پائین ) و تف بدید همینطور فلفل دلمه ای ها و قارچ و پیاز و گوشت به همین ترتیب و همه مواد را منهای بادمجان و کدو با هم مخلوطکنید و سر اخر جعفری  ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه تان کاری ودارچین را اضافه کنید

 

 

   

از طرفی دیگه در ظرفی جداگانه سس سفید درست کنید

برای درست کردن سس سفید  شما احتیاج دارید به کره و شیر دو قاشق سرپر آرد نمک و فلفل و شیر

به این ترتیب که ابتدا کره را در ظرف میریزید زیر حرارت را روشن میکنید نمک و فلفل اضافه میکنید و بعد آرد را به آن اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا آرد و کره با هم مخلوط شوند و کم کم شیر را اضافه کنید و بهم بزنید تا کمی مواد سفت شود به این ترتیب مرتب شیر را اضافه کنید تا سس مورد نظرتان آماده شود معمولا یک لیتر شیر و 100 گرم کره  مود نیاز هست باز این بستگی به مقدار سس شما دارد

 

 

در ظرف گودی مثل شکل بالا یک ردیف بادمجان و کدو بچینید و روی آن مواد گوشت چرخکرده و سبزیجاتتان را اضافه کنید تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد سس سفید را اضافه کنید و روی آن پنیر میریزید و درون فر قرار دهید به مدت 1 ساعت در دمای 180 درجه مو ساکای شما حاضر است

میتوانید به همراه ماکارونی ساده و یا نان و یا برنج میل کنید

 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

soori 04/12/2008 05:19

سلااام و سلام خسته نباشيد ...عاليه خيلي خيلي زياد ...خوب من كيكهاي كشمشي رو درست كردم كه خيلي عالي شده بود دستتون درد نكنه ..البته ميشه گاهي برخي مواد رو كه استفاده مي كنيد يه كوچولو توضيح بدين چي هست مثل انواع پنير و دسي ليتر رو به ميلي ليتر تبديل كنيد چون نتونستم ميزان دقيقش رو معين كنم و اگه لطف كنيد طرز تهيه پودينگ رو هم تو وبلاگ قشنگتون بذاريد خيللي ممنون ...موفق و شاد باشيد

arezou 02/12/2008 16:49

وای بازم یه غذای اشتهااور با بادمجون ، باور کن الان که مریضم بیشتر هوس این جور غذاها ر میکنم، دوست داشتم دسر قبلیتو امتحان کنم ، به نظرم اونقسمت داخلش پولکی اومد ، یه کم از این اوضاع بیام بیرون میرم سراغ دستورای غذاییت، بیزو