درست کردن این شیرینی خیلی ساده است البته من خودم زیاد اهل شیرینی جات نیستم برای همین هست که خیلی کم درست میکنم این سری من به همین شیرینی مربائی اشاره میکنم نوبتهای آینده مدلهای
متنوع تری از شیرینی را درست خواهم کرد
مواد لازم
آرد 250 گرم
کره 125 گرم
شکر 70 گرم
نمک خیلی کم
زرده تخم مرغ 1 عدد
مربا و یا ژله سیب به اندازه کافی
طرز تهیه
توی یک ظرف مواد لازم به غیر از زرده تخم مرغ را خوب ورز دهید تا حدی که خمیر حاصله به دست شما نچسبد اگر حس کردید خمیرتان تکه تکه می شود کمی شیر به آن اضافه کنید تا خمیر مطلوب بدست آید روی پلاک آشپز خانه با وردنه خمیر را به اندازه مناسب پهن میکنید و با هر قالب که دوست داشتید آنرا قالب میکنید و وسط یک طرف قالبتان را سوراخ میکنید چون مثلا من دو قالب قلب گرفتم یکی را سوراخ کردم و آن دیگری را نه و بعد روی پلاک فرتان کاغذ نسوز و یا روغنی پهن میکنید و تکه های خمیر را به ترتیب روی آن میچینید و روی طرف سوراخدار را با پنس آغشته به زرده تخم مرغ میکنید فر را از قبل گرم کنید دمای220 درجه و پلاک را در طبقه وسط فر قرار دهید تا 20 دقیقه مرتب به شیرینیها نگاه کنید تا زیاد خشک نشوند همینکه روی آنها طلایی شود کافی است پلاک را از فر خارج و بگذارید سرد شوند و بعد با یک قاشق کوچک کمی ژله و یا مربا روی طرف بی سوراخ میگذارید و طرف سوراخدار را خیلی آرام روی مربا قرار دهید و عصرانه با چای میل نمائید