Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

3 octobre 2008 5 03 /10 /octobre /2008 12:28


یک نکته  علامتی که در سمت چپ صفحه هست وضعیت هوای اینجا رو  نشون میده



در پست قبلی به علت مشکل کامپیوترم و یا احتمال زیاد خود سایت نتونستم توضیح کیش رو بنویسم گذاشتن عکسها هم وقت
زیادی از من گرفت که بعد از آن ادامه دادن رو بی فایده دیدم البته این مشکل کما کان وجود داره ولی خوب تا چاره ایی براش پیدا کنم بهتره که توصیحی در مورد کیش بدم و دستور بعدی رو زودتر اینجا بگذارم

مواد لازم
پت فوی ته 2 عدد
کدو متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
هویج متوسط 5 عدد
مواد داخل کیش
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
خامه نصف لیوان
پنیر بز به مقدار لازم
پنیر به مقدار لازم
نمک و فلفل
ادویه جات لازم

طرز تهیه

کدو  را شسته و با پوست رنده کنید هویجها را هم همینطور و به مدت 20 دقیقه درون تابه ایی روی اجاق گاز با شعله ملایم تف دهید تا آب آن کشیده شود و همینطور میتوانید یک پیاز متوسط خرد کنید و تف دهید و به کدو و هویج اضافه کنید
پت فویته را یا خمیر کیش را درون ظرف مورد نظر بگذارید فر را از قبل گرم کنید مواد را داخل ظرف و روی خمیر میریزید  و در ظرف دیگر تخم مرغها  به اضافه شیر و خامه و نمک و فلفل و ادویه جات لازم رو خوب بهم میزنید و روی مایع میریزد پنیر بز یا گوسفند را روی مواد رنده کنید اگر پنیر دیگری در دسترس دارید به همین ترتیب رنده میکنید روی مواد و خمیر بعدی را خیلی آرام و دقیق روی مواد مطابق شکل پهن میکنید و روی آنرا به سلیقه خودتان برش دهید و با یک زرده تخم مرغ با روی آنرا بپوشانید لبه های خمیر را جمع کنید و بعد کیش را درون فر قرار دهید در دمای 180 درجه به مدت 1 ساعت تا زمانی که  روی خمیر طلایی شود و کمی پف میکند و بعد نوش جان کنید در کنار سالاد

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires