20 août 2008
3
20
/08
/août
/2008
11:06
مواد لازم
آرد 225 گرم
کره 185
شکر 110 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیموترش 1 عدد
دارچین 1 قاشق غذا خوری
کشمش 80 گرم
گردوی خرد شده 50 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
کره نرم شده را با رنده پوست لیموترش و رنده پوست پرتغال و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی بهم میزنیم و بعد دارچین و آرد و بکینک پودر را از الک رد میکنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم
فر را گرم می کنیم 200 درجه و خمیر را بصورت توپ کوچک در میآوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن میریزیم سینی فر را چرب می کنیم البته من از کاغذ مخصوص استفاده کردم و توپهای کوچک را به فاصله 4 سانتی متر به هم کنار هم میچینیم زمان پخت به مدت 12 الی 15 دقیقه میباشد
توجه
با تشکر از خانم نرگس نواب کارشناس صنایع غذایی
آرد 225 گرم
کره 185
شکر 110 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیموترش 1 عدد
دارچین 1 قاشق غذا خوری
کشمش 80 گرم
گردوی خرد شده 50 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
کره نرم شده را با رنده پوست لیموترش و رنده پوست پرتغال و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی بهم میزنیم و بعد دارچین و آرد و بکینک پودر را از الک رد میکنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم
فر را گرم می کنیم 200 درجه و خمیر را بصورت توپ کوچک در میآوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن میریزیم سینی فر را چرب می کنیم البته من از کاغذ مخصوص استفاده کردم و توپهای کوچک را به فاصله 4 سانتی متر به هم کنار هم میچینیم زمان پخت به مدت 12 الی 15 دقیقه میباشد
توجه
با تشکر از خانم نرگس نواب کارشناس صنایع غذایی