Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

13 août 2008 3 13 /08 /août /2008 17:49

لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که من امسال زیاد توی باغچه خودم کاشتم وقتی ایران بودم دو نوع غذا از لوبیا سبز بیشتر نخوردم یکی لوبیا پلو و او یکی خوراک لوبیا سبز بود ولی از وقتی که اینجا زندگی میکنم یک نوع طبخ لوبیا سبز که اینجا بسیارمرسوم  هست رو ما درست میکنیم و اکثرا کنار غذاهای اینجا میتوان دید البته فرانسویها لوبیا سبز رو با آب میپزند و بعد آبکشی میکنند و در کنار سبزیجات دیگر  سرو میکنند ولی اینجا من خودم ترجیح میدم لوبیا سبز رو بدون آب بپزم همانطوری که توی شکل میبینید خیلی هم خوشمزه میشه
 

همانطوری که در شکل میبینید لوبیا ها اگرباریک و قلمی باشند خیلی بهتره سر و ته لوبیا ها رو میگیرید و اونا رو میشورید بگذارید آبش کشیده بشه بعد بریزید توی قابلمه با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل و یک پیاز خرده شده  درب قابلمه تونو بگذارید و زیر حرارت گاز رو کم کنید بگذارید با حرارت ملایم بپزه گاه گدار لوبیا ها رو بهم بزنید نکته ایی که اینجا اهمیت داره نباید لوبیا ها خیلی بپزه که له شوند  بلکه باید طوری بپزند که یک کوچولو زیر دندونتون صدا بده اینطوری ویتامین لوبیا سبز با پختنش از بین نمیره این یک قسمت از سبزیجاتی است که ما زیاد توی غذاهامون استفاده می کنیم در کنارش کمی پوره سیب زمینی و یا یک تیکه یا ماهی یا مرغ و یا گوشت مورد علاقه تان رو میتونید بگذارید

من متاسفانه از شوق و ذوق زیادی که حین چیدن لوبیا ها داشتم فراموش کردم عکس بگیرم ازشون فردا که دوباره وقت چیدن سری بعد لوبیا سبزها میباشد حتما عکس خواهم گرفت
از خواص لوبیا سبز
لوبیا سبز کالری خیلی کمی داره و منبع غنی از ویتامینهای ث و ک و آ و همچنین منیزیم و فیبر و پتاسیم و آهن ویتامین ب 1 و مس کلسیم و فسفر پروتئین و مس و امگا 3 و نیاسین هست
به دلیل داشتن ویتامین کا برای ساختن استخوانها بسیار مهم میباشدو برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت وبیمارانی که گرفتگی شریان دارند به لوبیا سبز اشاره شده که مفید میباشد
لوبیا سبز از مبتلا شدن به سرطان روده جلوگیری می کند
لوبیا سبز منبع سرشار از آهن است
ماده معدنی که برای زنان در دوره قاعدگی که در معرض کاهش شدید آهن هستند بسیارضروری است 
و از همه مهمتر در مقایسه با گوشت قرمز که یکی از منابع مهم برای تامین آهن است همراه با تامین آهن دارای کالری بسیار کم است و فاقد هر گونه چربی نیز میباشد



 


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

پرگل 16/08/2008 09:16

سلام . به به چه لوبیاهای سبز و خوشگلی خیلی خوبه که اکثر سبزیجات توی غذاهای خارجی در کنار اکثر غذاها استفاده میشه . خسته نباشید