:
دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰
در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
با سلام با توجه به اینکه در نظر دارم کتابی در محوریت غذای سنتی و در مان سنتی در ایران زمین بنگارم از تمام بازدید کنندگان ارجمند ساکن در اقصی نقاط گیتی با هر نوع مذهب و آیین در خواست می گردد اینجانب را در نگارش این اثر به یاد ماندنی با ارسال تصویر و عکس دستنوشته از غذای سنتی و درمان سنتی منطقه مربوط به خود یاری دهند کسانی که به نحوی در ارتقای علمی کتاب مورد نظر تاثیر گذار باشند از زحمات آنها قدر دانی معنوی و مادی خواهد شد. یاسری عضو انجمن گیاهان دارویی ایران (عطار) و دارنده گواهی آشپزی از مو سسه بین المللی هوریزان دست یکا یک شما عزیزان را در راستای تدوین اثر به یاد ماندنی خواهد فشرد . www.ashpazisonati.blogfa.com برای کسب اطلاع و هرگونه همکاری با 09122536897 وبلاگwww.ashpazisonati.blogfa.com و ایمیل ashpaz_20a@yahoo.com تماس حاصل فرمایید . نوشته شده توسط یاسری