750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

3 mai 2011 2 03 /05 /mai /2011 09:38

خوشبختانه با گرم شدن هوا نوع غذا با توجه به فصل سبزیجات و میوه ها تغییر میکنه و چه بهتر که هر چه بیشتر بتوانیم از سبزیجات تازه برای درست کردن انواع غذاها و پیش غذاها استفاده کنیم

این پیش غذا رو بهتون توصیه میکنم علاوه بر سبک و قابل هضم بودن خوشمزه و زیبا هم هست

 

DSC09335-1.JPG

 

 

مواد لازم برای 4 نفر


کوس کوس یک استکان کوچک

اوکت 2 عدد

میگوی خاکستری یک بسته 200 گرمی

گوجه فرنگی 1 عدد

لیمو یاسیتقون 1 عدد

ریحان و گشنیز به مقدار کافی

دانه های کنجد و آفتاب گردان و کاج به مقدار کافی

نمک و فلفل به مقدار کافی

آب گوجه فرنگی و کرفس برای  کوس کوس به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه

دانه های کوس کوس را با آب کرفس و گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه ها از حالت خامی و سفتی در بیایند حدود 40 دقیقه ایی باید در این مواد باقی بماننداز طرف دیگر اوکت ها را پوست بگیرد و هسته بزرگ داخل آنرا در بیاورید و خرد کنید به همراه میگوهای خاکستری و گوجه را هم خرد کنید مواد افزودنی شامل نمک و فلفل و آب لیمو و دانه های آفتاب گردان و کاج را مخلوط کنید کمی سس سالاد به دلخواه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد کمی از انرا بچشید اگر به اندازه کافی مزه دار شده اند  تا نیم ساعت در جای خنک نگهداری کنید تا خوب مزه بگیرند بعد از آن برای سرو این پیش غذا از قالب های کوچکی که دم دست دارید استفاده کنید اول دانه های کوس کوس را ته قالب بریزید و بعد محتوی اوکت و میگو را بعد قالب را بردارید و روی آنرا با دانه های کنجد و کاج و کمی شوید تزئین کنید  و نوش جان کنید

 


Partager cet article
Repost0

commentaires

F
<br /> <br /> a ton avis,quand je peux gouter?<br /> <br /> <br /> <br />
Répondre