Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

14 mai 2011 6 14 /05 /mai /2011 11:11

 

DSC09314-----1.JPG

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

بادمجان 5 عدد

گوشت چرخکرده 600 گرم

فلفل دلمه از هر رنگ نصف

قارچ 250 گرم

جعفری به مقدار لازم

پیاز 1 عدد متوسط

ادویه جات و نمک و فلفل به مقدار لازم

پنیر به مقدار لازم

لازانیا به مقدار کافی

سس سفید به اندازه کافی

  طرز تهیه

بادمجان ها را پوست بگیرید و برش دهید درون تابه ایی قرار دهید به اضافه روغن و آب جوش چرا؟؟؟ چون بادمجان را اگر بخواهید درون روغن سرخ کنید  غذای خیلی چربی خواهید داشت بنا بر این درون تابه تا روی سطح بادمجان ها را آب جوش  به اضافه مقداری روغن بریزید در این صورت بادمجان ها میپزند و بعد روغن را جذب خود میکنند البته به میزان خیلی کمتر از آنی که شما در تابه سرخ میکردید

در قسمت دیگر پیاز را خرد کرده درون تابه با کمی روغن تف دهید و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید ادویه  های مورد علاقه و به اضافه نمک و فلفل به آن اضافه کنید بگذارید تف بخورد تا آب گوشت کم شود سپس فلفل دلمه ها و قارچ ها را که قبلا خرد کردید به آن اضافه و تف دهید جعفری  ها را هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید

در ظرف دیگر سس سفیدتان را درست کنید که قبلا در این وبلاگ توضیح دادم لینکش را بعدا خواهم فرستاد

در یک ظرف بزرگ که درون فر برود کمی از مواد شامل سبزیجات و گوشت چرخکرده را اضافه کنید و روی آن برش های بادمجان و بعد سس سفید را به روی آن بریزید و بعد کمی پنیر و در نهایت برگه های لازانیا را بچینید روی آن در اینجا احتیاج نیست که برگه های لازانیا را قبلا در آب جوش نرم کنید همانطور خشک قرار دهید چون با سس سفید و گوشت چرخکرده و حرارت نرم و پخته خواهند شد  این کار را در سه ردیف تا تا زمانی که ظرفتان جا دارد تکرار کنید  و بعد درون فر ی که قبلا گرم کرده اید قرار دهید بگذارد تا کم و بیش کمتر از 40 دقیقه با حرارت 180 در جه بپزد و فراموش نکنید با چشم های زیبایتان فر را چک کنید باید روی بالای لازانیا طلایی شود 

نوش جان

 

DSC09317---2.JPG

 

 

 

 

 

Partager cet article

Repost 0

commentaires

Reza Rashidpour 21/10/2011 09:15



بعد از مدتها که بادمجان اینجا کیلویی دو یورو و پنجاه سنت بود دیروز به طور اتفاقی به بادمجانهایی برخوردم که کیلویی نودو نه سنت بیشتر نبودند. داشتم فکر میکردم که چه بلایی سرشان بیاورم که این دستور
بسیار خوشمزه شما نظرم را جلب کرد ودست بکار شدم. پاینده باشید به امید روزهای بهتر