750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

8 février 2009 7 08 /02 /février /2009 15:00


هر وقت دلم برای میوه فروشیها و سبزی فروشیهای میدان تجریش تنگ میشه میرم سراغ این عکس وای سبزی تازه
خوب از دلتنگی که بگذریم باید بریم توی آشپز خونه
بازم ماهی

ماهی تن با کرم و مرزه و لیمو تازه


مواد لازم
 ماهی تن  یا هر نوع ماهی دیگری که در دسترس دارید بدون تیغ
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه کوچولو
قارچ 500 گرم
کرم یا خامه به مقدار کافی
لیمو نه چندان ترش دو عدد
نمک و فلفل و ادویه
مرزه تازه خیلی بهتره اگر نداشتید خشک به مقدار لازم



طرز تهیه
ماهی ها را پاک و خرد کنید پوست آنرا جدا کنید و درون تابه ایی با کمی روغن زیتون تف دهید پیاز ها و سیر را قبلا تف دهید و همراه قارچها به ماهی اضافه کنید
لیموها را خوب بشورید و بصورت  ورقه ایی برش دهید و باز یک کوچولو تف دهید  و روی ماهی بچینید به اضافه نمک و فلفل و ادویه جات مورد علاقه و در انتها کرم اضافه کنید و بگذارید روی خرارت ملایم 20 دقیقه بپزد و در آخر مرزه ها را اضافه کنید
نوش جان در کنار چند سیب زمینی آب پز و یا مقدار اسپاگتی میل کنید
این غذا به حدی خوشمزه و راحت هست که احتیاج به زمان طولانی در آشپز خانه ندارد

Partager cet article
Repost0

commentaires

س
سلام ماری عزیز و نازنینممنونیم از حضور پر محبت و پر انرژی تانما هم امیدواریم لادن عزیز دوباره برگردهخیلی دوست تون داریمهمیشه موفق باشید[گل][گل]
Répondre
H
ماری جان واقعا" عالیه. یک غذای سالم، خوشمزه و بسیار اشتها برانگیز. خیلی خوب بود.
Répondre
R
salam marii joon khoobii kheyli khoshalam kardi behem sar zadi azizam man ba ejaze linket mikonam...midoonam manam taze karam hanooz asheghesh nashodam vase hamin esme webam ine ye ehsase jalebe....chera mage to ta hala ashegh nashodi????kheyli khoshal misham baham ashnatar shim ...montazere dastooraye alit hastaam boos
Répondre
ک
سلام وبلگ شما بقدری زیبا رنگی وخوش عطرو بو هست که آدم دوست داره همه غذاهاش رو بخوره تبریک میگم بخاطر سلیقه شما در درست کردن این وبلاگ
Répondre
م
سلام ماری نازنینممممموااااااااای من عاضق وبلاگتم و همینطورعکسها و غذاهای خوشمزششششششششش،همه چیز همیشه عالیهدستت درد نکنه و خسته نباشیی.آخ عجب عکسیی بود منم دلم لک زده برای سبزی خوردن های ایران
Répondre