Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

4 février 2009 3 04 /02 /février /2009 09:47



تهیه این غذا رو بهتون پیشنهاد می کنم در اینجا اصل غذا با گوشت پوغ هست شما میتوانید با گوشت گوساله درست کنید به همین ترتیب پائین عمل کنید
مواد لازم
گوشت گوساله یا پوغ 1 کیلو بدون استخوان
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 3 حبه
زیتون سیاه و زیتون سبز هر کدام 250 گرم بدون هسته
قارچ  500 گرم
نمک و ادویه و فلفل به میزان لازم
کمی گشنیز
برگ بو
اویشن یا بصورت پودر و یا برگهای آویشن
کرم یا خامه نصف لیوان شاید کمی بیشتر
شراب سفید سک دو لیوان



طرز تهیه
گوشتها را به قطعات کوچک برش دهید و جداگانه در تابه ایی کمی تف دهید تا رنگ انها تغییر کند بعد در ظرف اصلی بریزید پیاز ها و سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تف دهید و به گوشت اضافه کنید همینطور جداگانه قارچها را سرخ کنید و به  گوشتها اضافه کنید زیتونها را اگر هسته دارند هسته های آنها را بیرون بیاورید و به مواد اضافه کنید دو لیوان شراب سفید را هم همینطور به اضاه برگ بوها و در خاتمه فراموش نکنید که برگ بوها را از غذا خارج کنید و  ظرف را روی حرارت قرار دهید تا کم کم بپزد نمک و فلفل و ادویه جات را فراموش نکنید به   حدود 40 دقیقه ایی طول میکشد تا گوشت و مختوی آن پخته شوند اگر نه کمی زمان پخت را بیشتر کنید و بعد زیر حرارت را خاموش کنید و گشنیزی را که قبلا خرد کردید به غذا اضافه کنید و به همین ترتیب خامه را اضافه کنید در اینجا باز برای 10 دقیقه باید پخت ادامه داشته باشد و بعد زیر حرارت را خاموش کنید
توجه اگر آب یا همان شرابی که در داخل این غذا ریختید بر اثر حرارت خیلی کم شد و غذا خیلی خشک شد میتوانید باز نصف لیوان شراب اضافه کنید اگر شراب در دسترس ندارید هیچ مسئله ایی نیست مقداری اب اضافه کنید
این غذا را در کنار کمی برنج میل نمائید
در ضمن  در دستور فرانسوی قارچ و گشنیز ذکر نشده من اضافه می کنم

Préparation : 30 min
Cuisson : 24 min


Ingrédients (pour 4 personnes) :

- 1 kg de rôti de porc désossé (poitrine ou milieu de filet)
- 2 cuillères à soupe d'huile d'olive
- 2 gros oignons
- 1 tête d'ail
- 2 branches de thym
- 1/2 feuille de laurier
- 25 cl de vin blanc sec
- 200 g d'olives noires ou vertes pas trop salées
500 g de champignion

Préparation :

Faire dorer le rôti à feu moyen, de toute part, dans la cocotte avec l'huile d'olive.

Joindre les oignons coupés en 4.

Quand le tout est doré, ajouter les gousses d'ail pelées, le thym, le laurier, le poivre et le vin blanc. Ne pas saler.

Fermer, faire monter en pression la cocotte sur feu vif.

Dès que la soupape chuchote, réduire le feu et laisser cuire 12 minutes à feu doux.

Ouvrir la cocotte pour y ajouter les olives.

Refermer et laisser cuire 12 minutes supplémentaires à partir du moment où la soupape chuchote.

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

سرآشپزان 08/02/2009 01:55

سلام ماری عزیز و دوست داشتنیممنونیم از حضورتانامیدواریم تهیه کرده و نهایت لذت رو ببریدهمیشه موفق باشید[گل][گل]

کویریات 06/02/2009 23:53

وای چه خوب ساده و کامل. خوشگل و خوشرنگ دستتون درد نکنه

LADAN 05/02/2009 00:49

سلام ماري عزيز و نازنينم.... چه غذاي فوق العاده يي... بايد حتما درست كنم به خصوص كه اين جا زيتون فراوونه.... چه تزئين فوق العاده يي هم داره.... به شدت گرسنه شدم.... دست تون درد نكنه.... عالي مثل هميشه....