11 février 2008
1
11
/02
/février
/2008
15:35
فیله ماهی فله تن با سبزیجات
مواد لازم
4 تیکه فیله ماهی برای 4 نفر
فلفل دلمه رنگی از هر رنگ نصف فلفل دلمه
هویج متوسط 5 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
قارچ
گوجه فرنگی 3 عدد
روغن زیتون و کمی زعفران
نمک و فلفل
لیمو ترش
جعفری تازه
فنوی
طرز تهیه
ابندا ماهی ها را تمیز و پوست آنرا جدا کنید اگر یخ زده هستند یخ آنرا خوب باز کنید در مخلوطی از نمک و فلفل قرار دهید تابه را کاملا داغ کنید و کمی روغن زیتون بریزید و ماهی ها را یا فیله ماهی را بعد از اغشته نمودن به سفیده تخم مرغ که قبلا درون سفیده ها کمی زعفران سائیده شده و خیلی کم زرد چوبه بریزید و خوب مخلوط کنید بعد مافیله ها را آغشته به تخم مرغها کنید و درون تابه داغ تفلون بگذارید تا یکطرف آن طلایی شود فر را روشن کنید و به محض اینکه یک طرف ماهیها سرخ شد بعد در فر قرار دهید البته ظرف ماهی ها را عوض کنید بگذارید در حرارت فر ماهی ها بپزند
طرز تهیه سبزیجات
همانطور که در شکل میبینید خیلی ساده فلفل دلمه ها را خرد کنید به همراه پیاز تف دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را و همینطور هویجها و فنوی را که قبلا تمیز و خرد کرده اید به آن اضافه کنید به اضافه افزودنیهای لازم نمک و فلفل و روغن زیتون ادویه جات بگذارید آرام در ظرفی بپزند بعد از اینکه ماهی ها تا زمان 20 دقیقه در فر پختند میتوانید حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی فیله ها طلایی شود مواظب باشید نسوزند بعد با سلیقه خودتون تزئین میکنید با ورقه ایی از لیمو ترش و جعفری تازه و همینطور قارچها را جدا گانه سرخ کنید به اضافه نمک و فلفل در کنار ماهی ها قرار دهید باید اضافه کنم را جع به فنوی توضیح خواهم داد البته میتوانید به جای فنوی از سبزیجات دیگری اضافه کنید اگر در دسترستان نیست و همینطور این غذا رو در کنار پوره سیب زمینی میل کنید راجع به این فیله ماهی در پست بعدی خواهم نوشت
Les fenouils