Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 février 2008 3 06 /02 /février /2008 13:46
باید بگم این اولین باری هست که من خودم ( البته با کمک خواهرم ) تصمیم گرفتیم که شور و ترشی درست کنیم البته شور و ترشی گونه های بسیار مختلف داره که من چیزی که درست کردم رو اینجا میگذارم مقدارها رو نمی نویسم چون واقعا بنا بر سلیقه ها فرق میکنه شاید یکی دوست داشته باشه مثلا گل کلم بیشتر از خیار توی ترشی یا شورش بگذاره ولی من چون امتحانی و بار اولم بود سعی کردم از هر سبزیجاتی مقداری اضافه کنم تا ببینم چی از آب در میاد

DSC03630.JPGمواد لازم برای تهیه شور

هویج
گل کلم
خیار
سیب زمینی
سیر
کرفس
نمک و فلفل قرمز و سبز و زرد تند
تخم گشنیز و گلپر
سبزیجات معطر (گشنیز -نعنا-ترخون-و ...) بنا بر سلیقه
سیر
DSC03638.JPG
DSC03640-copie-1.JPG
ابتدا سبزیجات را خرد میکنید تمیز میکنید و بعد از شستن کاملا خشک میکنیم اصلا نباید سبزیجات ما خیس باشند چون ممکنه که کپک بزنند


و از طرفی در یک قابلمه بزرگ آب میجوشانیم (باید بگم مقدار آب بنا بر مقدار سبزیجاتیت که دارید خودتان حدس بزنید ) و نمک به آن اضافه میکنید بر اساس هر دو لیوان آب یک قاشق غذا خوری نمک بجوشانید وقتی جوشید از حرارت بر می دارید و میگذارید تا آب خنک بشه و از حرارت بیفته بعد ظرفهاتونو آماده می کنید


 


سبزیجاتی که خشک شدند رو به اضافه شوید و تلخون وفلفلها  را درون شیشه مورد نظر قرار میدید و آب ولرم و شوری که قبلا گرم کردید روی مواد شورمی ریزید مثلا کمی گل کلم و خیار و سیب زمینی و چند حبه سیر بریزید و یک فلفل اضافه کنید و ردیف بعد سبزیجات معطر رو مواد بگذارید همینطور ادامه دهید تا شیشه پر بشه در ظرف رو بسته و 2 تا 3 روز در جای گرم قرار میدید و بعد از آن شورها رو در جای خنک بگذارید


DSC03649.JPG
معمولا بعد از 10 روز شور شما آماده میشه ولی تعادل در ریختن فلفل و سبزیجات رو خودتون رعایت کنید بعضی ها شور رو خیلی تند دوست دارند بنا بر این بیشتر فلفل می ریزند این بستگی به خودتون داره


DSC03665-copie-1.JPG




Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

qq'un pas comme les autres 10/02/2008 22:34

Chere Marie
Bonsoir
vayy bezarid farsi begam, francais nemitoone ehsasamo neshoon bede, taze ba inja ashna shodam, khayliiiiiiiiiiii wevlogetoono doost daram, makhsoosan ba in axaye alish ! choon hesabiam shekamoo hastam inja ro ke mikhoonam ca me donne de l'eau a la bouche ! ta jayike fahmidam France hastid, kodoom ville? keyf mikonam ke oonja injoori ghazahaye mahshar dorost mikonid, dast marizaddd Bisou bisou