750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

24 juin 2007 7 24 /06 /juin /2007 16:33
----------------------------------------1.JPG


برای کسانی که از سرخ کردن ماهی خسته شده اند بعد از پاک کردن و تمیز کردن ماهی مورد نظرتان اونو به قطعاتی که دوست دارید برش میدید و قطعات ماهی را در ورقه کاغذ آلومینیم میگذارید نمک و فلفل و چند عدد برگ بو ادویه جاتی که دوست دارید اضافه میکنید و بعد چند برش فلفل دلمه رنگی و چند برش پیاز روی ماهیها قرار میدید و اگر سبزیجات عطردار هم دم دست دارید بد نیست که روی ماهی اضافه کنید و بعد فویل را میبندید و در فر قرار میدید به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد البته باید اضافه کنیم فر باید قبلا کاملا داغ و آماده باشه و ماهی طبعا خیلی زود میپزه احتیاج نیست مدتها در فر بمونه این دیگه بستگی به خودمون داره و بعد

--------------------------------------2.JPG


ماهی آماده میباشد میتوانیم مقداری پور پاپریکا برای خوش رنگ شدن و یا کمی زعفران روی ماهیها اضافه کنیم در کنار این ماهی میتونیم چند سیب زمینی اب پز و یا کمی اسپاگتی و یا مقداری برنج اضافه کرد البته سبزیجات کنار غذا که از مهمترین بخش غذا میباشد رو هرگز نباید فراموش کرد فراموش نکنیم یا کمی اسپاگتی در کنار غذا و یا چند سیب زمینی آب پز و یا مقداری برنج پخته در کنار سبزیجات
Partager cet article
Repost0

commentaires