Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

26 juin 2007 2 26 /06 /juin /2007 17:02
DSC02925.JPGمن اسم این غذا رو بادمجان 4 پر گذاشتم البته پری در کار نیست منظورم از 4 پر اینه که بادمجان رو 4 برش میدیم بدون اینکه برشها از هم جداباشند و بدون اینکه پوست بادمجانها را بگیرمیعی میکنم کمی توی تابه برگ هر برش بادمجان رو تف بدیم لازم نیست که خیلی سرخ بشند کمی تف داده بشند کافی است و در اون صورت بادمجانها نرمتر میشوند در قسمت دیگه گوجه های خام رو برش میدیم و لای هر پر بادمجان گوجه میگذاریم و هبه همین ترتیبی که من گذاشتم توی ظرف قرار می دهیم از طرفی سبزیجات مورد علاقه خودتون روخرد میکنید و تف میدید البته باید اضافه کنم خیلی سبزیجات رو سرخ نکنید اینجا من انواع رنگی فلفل دلمه و سر پیازچه و کمی کدو و گوجه ریز شده توی روغن خیلی کم البته روغن زیتون تف دادم نمک و فلفل و دیگر ادیه جات هم اضافه کردم ابتدا بادمجان را بدون اضافه کردن سبزیجات توی فر قرار میدیهیم زمانش بستگی به خودتون داره فکر میکنم 40 دقیقه در دمای 180 درجه کافی باشه وحتما روی ظرقف رو با کاغذ الومینیوم میپوشانیم در این صورت بادمجان خشک میشه بعد از حدود نیم ساعت ظرف را از فر خارج میکنیم و باقی سبزیجات رو کنار بادمجانها اضافه میکنیم و روی مواد کمی لیمو و افزودنی که دوست داریم اضافه میکنیم روی ظرف رو مجددا میپوشانیم و مجددا در فر قرار میدهیمتا زمان کافی که بادمجان و گوجه ها پخته شوند قبل از صرف این غذا مقداری جعفری خرد شده روی بادمجانها اضافه میکنیم این غذا رو با کمی برنج و یا اگر مایل هستید گوشت مورد علاقه تون صرف کنید این غذا بدون گوشت میباشد

Partager cet article

Repost 0

commentaires