29 juillet 2007
7
29
/07
/juillet
/2007
17:29
کیک گیلاس
Préparation : 3Omin
Cuisson : 45-50min
Ingrédients :
-400g de cerises dénoyautées
-3 œufs
-200g de crème liquide
-50g de maïzena
-25cl de lait
-100g de sucre
-50g de pâte de pistache (ou 50g de pistaches fraîches finement hâchées)
-1 pincée de sel
Mélangez la maïzena et les sucres. Une fois que le mélange est bien homogène ajoutez la pincée de sel et les œufs.
Versez progressivement le lait et la crème. Vous devez obtenir une pâte assez liquide et sans grumeaux. Ajoutez la pistache.
Il n’y a pas besoin de sortir le batteur électrique pour cette recette, un fouet à main ou une fourchette, sont largement suffisants.
Disposez les cerises au fond du plat souple (si vous utilisez un moule à manqué classique, n’oubliez pas de bien le beurrer) et versez dessus la préparation.
Mettez au four 45min à 180°C (th.6). Vérifiez la cuisson entre temps, car il ne doit pas trop cuire.
برای 6 نفر
30 دقیقه آماده کردن و
45 تا 50 دقیقه زمان
مواد لازم
گیلاس بدون هسته 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کرم یا خامه رقیق 200 گرم
آرد ذرت 50 گرم
شیر 25 دسی لیتر
شکر 100 گرم
پسته خرد شده 50 گرم
نمک یک پنس
طرز تهیه
آرد ذرت و شکر را با هم مخلوط میکنیم و همینطور تخم مرغها و نمک را به آن اضافه می کنیم
بعد بتدریج شیر و خامه را به مواد اضافه می کنیم باید یک خمیر تقریبا مایع بدون کف و خوب درست کنیم همینطور به ترتیب پودر پسته ها را به آن اضافه میکنیم
در اینجا لازم نیست که از هم زن الکتریک استفاده شود میتوانیم با همزنهای معمولی و یا حتی چنگال مواد را بهم بزنیم
و بعد گیلاسها را باید در قالبمون بریزیم و مواد خودمون رو روی گیلاسها بریزیم در ضمن اگر از قالب پلاستیکی استفاده میکنید باید قبلا با کره کاملا قالب را چرب کنید
فر باید در دمای 180 درجه تنظیم شود و مدت زمان هم 45 دقیقه میباشد
لازم به تذکر می باشد که نباید بیشتر از این پخته شود به همین رنگ طلایی که در عکس مشاهده می کنید