Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 mai 2009 3 06 /05 /mai /2009 13:50



این غذا رو من هفته پیش دو بار درست کردم فکر کنم طرفدار زیاد داشت خیلی راحت و خوشمزه است
همونطور که میبینید سبزیجاتی که استفاده کردم
کلم بروکلی
فلفل دلمه ایی از هر رنگی
پیاز یک عدد
سیر معمولی یا تازه
کدو
قارچ
میگو
پاستا این جا پاستای گرد به اندازه یک سکه کوچک شما هر مدلی که دوست دارید استفاده کنید
سس سویا
نمک فلفل ادویه کاری
زردچوبه
فلفل تند
و سسهای مورد علاقه مخصوص این غذا


 بعد از اینکه میگو ها رو پاک کردید با پیاز خرد کرده و سیر و کمی نمک و فلفل و کمی روغن زیتون تف دهید
نکته ایی که باید دقت کنید و خیلی اهمیت داره برای طبخ میگو اینه که نباید بگذارید مدت زیادی میگوی شما تف بخوره یا بپزه چون سفت میشه و اصلا خوب نمیشه بنا بر این دقت کنید و بالای سر غذاتون باشید هه هه منظورم اینه که دقت کنید بیشتر از دو دقیقه نشه و البته که وقتی میگو ها حرارت دیدند رنگشون قرمز میشه مرتب هم بزنید تا  خوب تف بخورند و بعد سریعا آنها رو از ظرفتون خالی کنید و کناری بگذارید


و جداگانه سبزیجات خودتونو تف دهید حسن این وگ ها اینه که گرما و حرارت تقریبا یکسان در تمام قسمتهای وگ وجود داره همینطور که سبزیجات رو بهم میزنید سس سویا اضافه کنید نمک و فلفل و کاری و سسهای مخصوص وگ یا هر سسی که دوست دارید و بعد در انتها مخلوط میگو و پیاز داغ را اضافه کنید و فراموش نکنید در عین اینکه سبزیجات را تف میدهید آب جوش بگذارید برای پاستای خودتون و وقتی پاستا  پخت آنرا آبکشی کنید و بعد از اینکه کاملا اب آن خارج شد به سبزیجات و میگو اضافه کنید در خاتمه خودتان مزه سبزیجات را چک کنید زیاد نگذارید سبزیجات بپزد تا له شوند باید کمی زیر دندان صدا بده و این نوع طبح بهترین طبخ سبزیجات می باشد
نوش جان

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

تنبل+خونه+شاه+عباسی 07/05/2009 17:49

خیلی خوب و عالی... اتفاقاً همسرخان من هم امروز از دانشگاه تلفن زد سفارش همین غذا رو داد!!...

fateme 07/05/2009 11:33

Salam,mamnon az ghazahaye motanave va khoshmaze,va mamnon az zahamateton.

سميرا..............آشپزي رنگي 06/05/2009 17:22

سلام ماري جون واي ي ي ي ي ي باورم نميشه هميشه كلي طول ميكشيد تا صفحه وبلاگت باز شه به هر حال خيلي خوشحالم ماري جون عجب غذا هاي خوشمزه اي درست كردي تو اين مدت. اكثر غذا هات سالم و داراي ارزش غذايي بالايي هستن معلومه كه به سلامت خانواده خيلي اهميت ميديهمشونو دوست دارم و هيچ كودوم برام تكراري نيست اينجا بهترين جا براي ياد گرفتن چيزهاي خوشمزه و سالمه موفق باشي عزيزم خيلي دوستت دارم و از راه دور روي ماهت و ميبوسمببخش ماري جون مثل اينكه چند بار يه پيغام و فرستادم شرمنده ه ه ه ه

سميرا............آشپزي رنگي 06/05/2009 17:19

دوباره سلام ماري جون نميدونم نظر قبليتم برات اومد يا نه وبلاگت فرانسويه منم سواد فرانسوي ندارم اينگليسي سرم ميشه

سميرا...........آشپزي رنگي 06/05/2009 17:13

سلام ماري جون واي ي ي ي ي ي باورم نميشه هميشه كلي طول ميكشيد تا صفحه وبلاگت باز شه به هر حال خيلي خوشحالم ماري جون عجب غذا هاي خوشمزه اي درست كردي تو اين مدت. اكثر غذا هات سالم و داراي ارزش غذايي بالايي هستن معلومه كه به سلامت خانواده خيلي اهميت ميديهمشونو دوست دارم و هيچ كودوم برام تكراري نيست اينجا بهترين جا براي ياد گرفتن چيزهاي خوشمزه و سالمه موفق باشي عزيزم خيلي دوستت دارم و از راه دور روي ماهت و ميبوسم