Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

15 novembre 2008 6 15 /11 /novembre /2008 11:52

یکی از مشکلاتی که تقریبا یک مدتی برای این صفحه پیش آمده اینه که دیگه در فضای موزیا فری فوکس باز نمیشه و مجبورم برای نوشتن و یا گذاشتن پست جدید بیام به فضای اکس پلوره وقتی هم که شروع به نوشتن میکنم شدیدا اذیت میشم چون خیلی دیر عکسها لود میشند و مشکلات اینجا زیاده و واقعا وقت منو می گیرند با اینکه کلی پستهای آماده دارم ولی سختمه چند ساعت وقت بگذارم تا یک پست بنویسم اینو گفتم که بدونید مشکل ازتنبلی من نیست ها ا ا ا 


 چرا این عکس اینقدر بزرگ شده نمیدونم یک مشکل اساسی پیدا شده نمیدونم چطور رفعش بکنم دو ساعتیه دارم سعی می کنم رفع بشه خیلی هم راحت نیست نتیجه اینکه این عکس خیلی بزرگ شده خوب من سریع مواد لازم و طرز تهیه رو مینویسم ببینم چی پیش میاد


مواد لازم
بادمجان بزرگ 1 عدد
گوچه فرنگی 4 عدد متوسط
ریحان چند ساقه
پنیر گودا یا پیتزا یا پنیر مورد علاقه به مقدار لازم
نمک و فلفل روغن زیتون و ادویه جات لازم جهت سس
طرز تهیه
بادمجانها را بدون اینکه پوست آنرا بگیرید به یک صورت حلقه حلقه می برید و درون تابه ایی جداگانه با روغن زیتون سرخ می کنید نمک و فلفل فراموش نشود و از طرف دیگه گوجه ها را خرد کنید با نمک و فلفل و ادویه جات لازم به آن اضافه کنید در ظرف مورد نظرتان بادمجانها را قرار دهید مطابق شکل یک ورقه بادمجان و روی آن کمی سس گوجه و روی سس برگ ریحان تا سه بار تکرار کنید و بعد پنیر را اضافه کنید و بگذارید درون فر دمای 180 به مدت نیم ساعت فراموش نکنید از قبل فرتان را گرم کنید این یک غذای دونفره خیلی خوشمزه و خوشگل بدون گوشت در کنار کمی اسپاگتی و یا برنج میل کنید 

 

 

 

 



Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

mahsa 27/11/2008 13:37

ماری جون پس گوجه فرنگی های خرد شده واسه چی بود؟ فقط بادمجان و سس گوجه و پنیر استفاده کردی . 

سرآشپزان 20/11/2008 00:59

سلام ماری عزیز ممنونیم از محبت شما دوست عزیزشما هم همیشه موفق باشید[گل][گل]

ارزو 16/11/2008 20:20

ضمن اینکه غذایی که دستورشو گذاشتی خیلی اشتها آورو خوردنیه و من به خاطر بادمجونش حتما امتحانش میکنم، میخواستم بگم شاید فایر فاکست را میزاژور نکردی چون فضای فایر فاکس برای فارسی نوشتن خیلی راحت تر از اکسپلوره ست و اگه تا حالا با فایر فاکس می نوشتی،بازم میتونی ادامه بدی; شاید هم مشکل از یه جای دیگه ست بهرحال امتحان کن شاید جواب بده ،