Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

10 mars 2009 2 10 /03 /mars /2009 18:18



این دستور غذا رو وقتی  درست کردم خیلی با موفقیت روبرو شد البته موفقیت که میگم منظورم مزه و طعم آن هست که مورد استقبال قرار گرفت اوایل که به اینجا آمده بودم از دیدن پنیر های مختلف با طعم و شکلهای گوناگون برای من خیلی جالب بود فرانسوی ها وبلژیکی ها البته دیگه کشورهای اروپائی  رو هم میدونم شاید اینطور باشه خیلی به پنیر علاقمند هستند و یکی از بهترین دسر هاشون پنیر های مختلف هست با نان تست ولی باز پنیر علاوه بر دسر کاربردهای دیگه ایی  هم داره و در واقع با استفاده از پنیرطعم غذا ها خیلی بهتر میشه  و من تازه کم کم دارم  عادت می کنم به بعضی مزه های پنیر که در ابتدای ورودم به اینجا خیلی برام خوشایند نبود همینکه توی بعضی غذاهام از پنیر استفاده میکنم و مزه و طعم غذا کلی تغییر می کنه این خیلی جالبه اگر تا به حال امتحان نکردید بد نیست امتحان کنید هر محصول جدید و تازه ایی رو بچشید نه یک بار بلکه چند بار یک دنیای دیگه ایی زیر این مزه ها نهفته که خودتان باید کشفش کنید
مزه ها بعد از مدت طولانی برای ما عادی میشند پس تغییرش بدید ببینید من چی میگم به عادت هاتون تکیه نکنید چون عادت داشتن به یک سری دستور غذا ها و مزه ها با عث عدم کشف مزه ها و طعم های شگفت انگیز و جدید تر میشند و این لذت  رو ازخودتون دریغ نکنید  بخشی از لذت خوردن در مزه ها و طعم های  آن هست

خوب زیاد حرف زدم عکس دوم رو هم ببینیم و بعد سراغ دستور این غذای سبک و ساده بریم



مواد لازم

یک بسته خمیر قویته
سیب زمینی کوچک 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سبزیجات شامل
هویج
فلفل دلمه رنگی
کدو
نصف از هر کدام
نمک و فلفل و ادویه
روغن زیتون با ریحان
تخم مرغ 1 عدد
پنیر بز به مقدار لازم


طرز تهیه

سیب زمینی رو پوست بگیرید و به صورت خام رنده کنید باپیاز خرد شده  کمی آنرا تف دهید بعد هویج و فلفل دلمه و دیگر مواد را به صورت خیلی کوچولو خرد کنید با نمک و فلفل و روغن زیتون و ریحان و یا کمی پستوی ریحان تف دهید البته میتوانید اول کمی بخار پز کنید تا خیلی هم خام نباشند و بعد بگذارید موادتان کاملا سرد شود
خمیر فویته را قبل از اینکه استفاده کنید از یخچال خارج نکنید چون با گرمای اشپز خانه زود وا میره بنا بر این مواد باید کاملا سر باشد و بعد خمیر را خارج کنید و روی میز کارتان پهن کنید زیر خمیر را سلفون بکشید و بعد موادتان را روی خمیر بریزید و خوب پهن کنید و پنیر تان را تکه تکه کنید و همه جای خمیر بگذارید و بعد خمیر را خیلی آهسته رول کنید یا لوله کنید توجه داشته باشید این کار کمی مشکله چون مواد احتمالا از بالا و پائین خمیر شاید بیرون بریزه برای همین باید دقیق و آرام و آهسته کار کنید به محض اینکه خمیر را رول کردید سلفن بکشید و بگذارید درون فریزرتا خوب خنک شود توجه کنید جای کافی در فریزر داشته باشید تا اینکه خمیر کج و کوله نشود به مدت نیم الی 1 ساعت باید خمیر در فریزر باشد در این فاصله فر را گرم کنید

بعد از گذشت 1 ساعت خمیر را خارج کنید و سلفن و یا پلاستیک را باز کنید و در سینی فر کاغذ مخصوص فر قرار دهید و با کارد تیزی خمیر را برش دهید مثل شکل بالا و روی سینی فر بگذارید و با زرده تخم مرغ و یک پنسو روی خمیر را آغشته به زرده کنید و سینی را درون فر قرار دهیدو به مدت 20 دقیقه بگذارید در دمای 220  البته با ید نگاه کنید به محض اینکه خمیرتان طلایی رنگ شد رولت های شما اماده هستند و بعد از آن از فر خارج کرده و با کمی سالاد میل کنید
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

آيدا 25/04/2009 18:05

سلام ماري جان ، خواهر منو ببخش كه مجبورت كردم با اينكه مهمون داشتيو طبيعتا 1000 تا كار داشتي بهت گفتم بياي منو لينك كني..  من كه نميدونستم ولي ببخشيد.بازم شرمنده  اميدوارم شاد باشي و سلامت عزيزم

سوگند 20/04/2009 12:18

سلام دوست عزیز وبلاگ جالبی داری اگر موافقی با هم لینک کنیم

parisa 13/03/2009 23:08

دستت درد نکند ،حتما آخر هفته درست میکنم و نتیجه را خبر می دهم،راستی تولد منهم چند روز پیش بود شما اسفندی هستید؟راستی لادن اسم این خمیر به ایتالیایی pasta sfogliaاست

لادن 13/03/2009 13:18

سلام ماری عزیز و نازنینم. 2 پست عقب افتادم. اول از دلمه های عالی و سالاد فوق العاده  تون ،ممنونم. چه قدر عالی بودن مثل همیشه و بعد این دستورتون که خیلی عالی بود ماری جونم. فقط این که خمیر قویته چیه؟ می شه لطف کنید فرانسه ش رو بنویسید من ببینم به اسپانیایی چی می شه و آیا می شه این جا پیداش کرد یا نه؟  شاید مادرم بتونه کمک کنه. همیشه شاد شاد شاد باشی. خیلی دلم می خواد این دستور رو برای تولدم آماده کنم. البته اگر تا یک شنبه بتونم این خمیر رو پیدا کنم. راستی ماری جون نمی دونم چرا امسال موقع پختن سمنو همش به یادتون بودم. خیلی دوست تون دارم و امیدوارم روزهای زیبایی در پیش داشته باشید.

mari 13/03/2009 14:14



سلام لادن جان مثل همیشه منو شرمنده می کنید بگو ببینم تولدت نزدیکه؟؟؟ مگه چه روزیه؟؟؟ تولد منم نزدیکه میبینی هه هه هه خوب فویته اسم فرانسوی این خمیر هست برات مینویسم
pâte feuilletée
میدونم که حتما حتما توی سوپر مارکتها پیدا خواهی کرد توی قسمتهای یخچالی برو چون باید در جای خنک باشه در ضمن به عنوان یک پیش غذا و یا عصرونه خیلی عالی و خوشمزه است
تولدت هم مبارک باشه می بوسمت
تا بعد
ماری



زهرا عرفانی 12/03/2009 10:29

سلام. وبلاگ بسیار جذابی دارید. فعلا چند تا از روش های پخت رو خوندم و مطمئن هستم که میتونم ازشون استفاده کنم.خوشحال میشم اگه اجازه بدید که لینکتون کنم.بالگ من هم درباره آشپزی هست. از غذاهایی که درست میکنم عکس میگیرم و دوست دارم که بقیه بتونن استفاده کنم.براتون اروزی موفقیت و شادی دارم.