Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 novembre 2008 4 06 /11 /novembre /2008 13:58



lapin sauté aux olives


 


Pour 4 PERSONNES
1 beau lapin
1 verre de vin blanc sec
1 verre d'eau
4 tomates concassées
3 gousses d'ail émincées
250 ml d'olives noires dénoyautées
quelques cuillerées de farine
de l'huile d'olive
sel-poivre-persil

Préparation

15 minutes - cuisson 60 minutes
Découper un beau lapin en morceaux
Dans une cocotte les faire revenir dans l'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés,
Saupoudrer de farin, Saler et poivrer. Mouiller avec le vin et l'eau ; ajouter les tomates -l'ail )le persil et les olives noires.
Couvrir et laisser mijiter à feu doux pendant une heure environ.


مواد لازم
یک خرگوش البته من اینجا دست ها و پاها وبدن اونو داشتم
گوجه فرنگی 4 عدد
زیتون سیاه بدون هسته  250 گرم
سیر 3 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
آب یک لیوان
شراب سفید  1 لیوان در اینجا من شراب سفید نداشتم به جای اون نصف لیوان شراب قرمز اضافه کردم
نمک و فلفل
جعفری خرد شده
باز هم من در این  جا آب لیمو یک لیمو اضافه کردم که خیلی خوش طعمتر شد

طرز تهیه
خرگوش معمولا گوشت نپزیه من خودم با کمی اب یک ساعت و نیم روی شعله کم گاز گذاشتم آرام بپزه و البته قبل از پختن خرگوشها را اغشته به نمک و فلفل و زعفران و کمی کاری و زردچوبه کردم و سرخ کردم تا رنگ طلایی به خودش بگیره و بعد از آن با مقداری کمی آب به مدت یک ساعت و نیم گذاشتم تا بپزه و بعد گوجه فرنگی ها رو خرد کردم  به اضافه زیتونهای سیاه بدون هسته و سیر رنده  شده و شراب قرمز و اب لیمو و دو قاشق آرد به خوراک اضافه کردم تا کم کم به مدت نیم ساعت پخت و بعد جعفری خرد کرده به آن اضافه کردم و بعد خوراک خرگوش آماده شد بسیار خوشمزه و خوش طعم شد در
کنار کمی پت و ماکارانی و یا برنج میل کنید


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

حقوقدان پاریسی 13/11/2008 20:11

je mets toujours le lapin dans la cocotte, sinon ça prend effectivement bcp de temps.bon, je dois dire que j'ai du mal à manger si joli petit animal.

hamed 13/11/2008 05:31

سلام خیلی خوشحالم که بلاگتو خوندم ، و امیدوارم هر روز آپ بشی با اجازت به بلاگت لینک دادم و خوشحال میشم که تو هم منو لینک کنی تو بلاگت. با آرزوی موفقیت تو حامد

SARA 11/11/2008 17:49

salam khobin khoshhal shodam che khob man brouxel zendegi mikonam merci az inke javab dadin rasty man dishab kikhye kochak keshmeshiro dorost kardam khily khob shod merci va bye

SARA 09/11/2008 19:15

BEBAKHSID MOZAHEM SHODAM DOBARE MIKHASTAM BEODNAM SHOMA FARNCE HASTID YA BELGIQ

mari 11/11/2008 10:30



سلام سارای عزیز اول از همه ازت تشکر میکنم به خاطر لطفی که نسبت به وبلاگ من داری امیدوارم زندگی توی بلزیک برات سخت نباشه و همیشه خوش باشی من هم در بلژیک زندگی میکنم عزیزم قسمت فرانسوی زبان خوب به
امید دیدار می بوسمت
ماری



sara 09/11/2008 19:10

SALAM MERCI AZ VEBLAG GHSHANGETON MAN ALAN DAR BELGIQ ZENDEGI MIKONAM FARNSAM HANOZ KHOB NASHODE VALY BARAM JALEB BOD MERCI VA BYE