معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : 14/06/2007
  • وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Partager ce blog

Calendrier

Novembre 2014
L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             
<< < > >>

Images Aléatoires

غذاهای فرانسوی

Samedi 14 mai 6 14 /05 /Mai 11:11

 

DSC09314-----1.JPG

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

بادمجان 5 عدد

گوشت چرخکرده 600 گرم

فلفل دلمه از هر رنگ نصف

قارچ 250 گرم

جعفری به مقدار لازم

پیاز 1 عدد متوسط

ادویه جات و نمک و فلفل به مقدار لازم

پنیر به مقدار لازم

لازانیا به مقدار کافی

سس سفید به اندازه کافی

  طرز تهیه

بادمجان ها را پوست بگیرید و برش دهید درون تابه ایی قرار دهید به اضافه روغن و آب جوش چرا؟؟؟ چون بادمجان را اگر بخواهید درون روغن سرخ کنید  غذای خیلی چربی خواهید داشت بنا بر این درون تابه تا روی سطح بادمجان ها را آب جوش  به اضافه مقداری روغن بریزید در این صورت بادمجان ها میپزند و بعد روغن را جذب خود میکنند البته به میزان خیلی کمتر از آنی که شما در تابه سرخ میکردید

در قسمت دیگر پیاز را خرد کرده درون تابه با کمی روغن تف دهید و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید ادویه  های مورد علاقه و به اضافه نمک و فلفل به آن اضافه کنید بگذارید تف بخورد تا آب گوشت کم شود سپس فلفل دلمه ها و قارچ ها را که قبلا خرد کردید به آن اضافه و تف دهید جعفری  ها را هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید

در ظرف دیگر سس سفیدتان را درست کنید که قبلا در این وبلاگ توضیح دادم لینکش را بعدا خواهم فرستاد

در یک ظرف بزرگ که درون فر برود کمی از مواد شامل سبزیجات و گوشت چرخکرده را اضافه کنید و روی آن برش های بادمجان و بعد سس سفید را به روی آن بریزید و بعد کمی پنیر و در نهایت برگه های لازانیا را بچینید روی آن در اینجا احتیاج نیست که برگه های لازانیا را قبلا در آب جوش نرم کنید همانطور خشک قرار دهید چون با سس سفید و گوشت چرخکرده و حرارت نرم و پخته خواهند شد  این کار را در سه ردیف تا تا زمانی که ظرفتان جا دارد تکرار کنید  و بعد درون فر ی که قبلا گرم کرده اید قرار دهید بگذارد تا کم و بیش کمتر از 40 دقیقه با حرارت 180 در جه بپزد و فراموش نکنید با چشم های زیبایتان فر را چک کنید باید روی بالای لازانیا طلایی شود 

نوش جان

 

DSC09317---2.JPG

 

 

 

 

 

Par marie - Publié dans : غذاهای فرانسوی
Ecrire un commentaire - Voir les 1 commentaires
Mardi 3 mai 2 03 /05 /Mai 09:38

خوشبختانه با گرم شدن هوا نوع غذا با توجه به فصل سبزیجات و میوه ها تغییر میکنه و چه بهتر که هر چه بیشتر بتوانیم از سبزیجات تازه برای درست کردن انواع غذاها و پیش غذاها استفاده کنیم

این پیش غذا رو بهتون توصیه میکنم علاوه بر سبک و قابل هضم بودن خوشمزه و زیبا هم هست

 

DSC09335-1.JPG

 

 

مواد لازم برای 4 نفر


کوس کوس یک استکان کوچک

اوکت 2 عدد

میگوی خاکستری یک بسته 200 گرمی

گوجه فرنگی 1 عدد

لیمو یاسیتقون 1 عدد

ریحان و گشنیز به مقدار کافی

دانه های کنجد و آفتاب گردان و کاج به مقدار کافی

نمک و فلفل به مقدار کافی

آب گوجه فرنگی و کرفس برای  کوس کوس به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه

دانه های کوس کوس را با آب کرفس و گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه ها از حالت خامی و سفتی در بیایند حدود 40 دقیقه ایی باید در این مواد باقی بماننداز طرف دیگر اوکت ها را پوست بگیرد و هسته بزرگ داخل آنرا در بیاورید و خرد کنید به همراه میگوهای خاکستری و گوجه را هم خرد کنید مواد افزودنی شامل نمک و فلفل و آب لیمو و دانه های آفتاب گردان و کاج را مخلوط کنید کمی سس سالاد به دلخواه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد کمی از انرا بچشید اگر به اندازه کافی مزه دار شده اند  تا نیم ساعت در جای خنک نگهداری کنید تا خوب مزه بگیرند بعد از آن برای سرو این پیش غذا از قالب های کوچکی که دم دست دارید استفاده کنید اول دانه های کوس کوس را ته قالب بریزید و بعد محتوی اوکت و میگو را بعد قالب را بردارید و روی آنرا با دانه های کنجد و کاج و کمی شوید تزئین کنید  و نوش جان کنید

 


Par marie - Publié dans : غذاهای فرانسوی
Ecrire un commentaire - Voir les 1 commentaires
Mercredi 20 avril 3 20 /04 /Avr 00:05

سلام خدمت تمام دوستان  عزیزی که اینجا رو می خواندند و شاید باز سراغ اینجا را بگیرند فکر نمی کردم که  که دوباره اینجا بیام ولی خوب دلم کمی برای اینجا تنگ شده بود و البته باز با اصرار بعضی از شما دوستان خوبم دل رو به دریا زدم  مثل همیشه این کانا په هایی که اینجا میگذارم  همانطوریکه میبینید بسیار ساده است من فکر میکنم توی یخچال هر خانه ایی این چیزا پیدا بشه حالا کم یا زیاد به هر حال از سبزیجاتت و میوه هست و برای سلامتی مفید هم هست فقط کمی حوصله میخواد

 

DSC09295
  

DSC09301.JPG

Par marie - Publié dans : غذاهای فرانسوی
Ecrire un commentaire - Voir les 0 commentaires
Mercredi 16 décembre 3 16 /12 /Déc 17:00


DSC08740---1.JPG
این غذا رو چند روز پیش درست کردم و نتیجه رضایت بخش بود البته باید ابتدا عذر خواهی کنم به خاطر عکس چون میدونم خیلی با کیفیت نیست عکسهای دیگه به خاطر وجود بخار غذا جالب نشدند و بعد چون خیلی سرم شلوغ بود موقع سرو غذا اصلا موفق نشدم عکس بگیرم بنا بر این با همین یک عکس این دستور رو اینجا مینویسم

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت دنده کوسفند 2 کیلو
شیکون یا اندیو 3 کیلو
سیر 7 یا 8 عدد
سبزیجات معطر به مقدار لازم
نمک و فلفل

طرز تهیه

گوشت دنده گوسفند رو به قطعات کوچک خرد کنید و سرخ کنید وقتی رنگشون طلائی شد همه گوشت رو در ظرف بزرگی قرار داده به اضافه کمی آب و نمک و فلفل بگذارید با حرارت ملایم بپزند
تا اینکه تمام چربی گوشت اب بشند و بتونید اونو مشاهده کنید و بعد با یک قاشق تمام چربی ها رو از گوشت جدا کنید در غیر این صورت راگوی شما خیلی پر چرب و غیر قابل خوردن میشه  بعد سیر ها  و همینطور سبزیجات معطر را اضافه کنید  از طرف دیگه شیکون ها رو تمیز  کرده و بشورید و کمی سر آنرا خالی کنید تا طعم تلخی آن گرفته شود و همه شیکونها رو روی گوشت  بچینید حرارت را کم کنید و درب قابلمه رو خوب ببندید و گه گداری محتوی راگو یعنی شیکون و گوشت را خوب بهم بزنید

در اینجا باید اضافه کنم برای درست کردن راگو حدودا دو ساعتی وقت باید گذاشت در قسمت اول برای اینکه گوشت ها خوب بپزند و چربی آن در بیاد و بعد قسمت دوم همراه با شیکون پخته شود و نباید آب به این غذا اضافه کنید چرا چون شیکون اگر با حرارت آرام و با درب بسته قابلمه بپزد خیلی آب میاندازه یک توصیه دیگه  اینکه اگر کمی منظورم به جای آب یک لیوان شراب سفید یا قرمز اضافه کنید راگوی شما خیلی خوش طعم تر میشه در غیر این صورت بدون شراب هم خوش طعم خواهد شد این رو همینطور اضافه کردم خوب وقتی شیکونها رو اضافه کردید حدود 40 دقیقه بگذارید راگو خوب و آرام بپزد  غذای شما آماده است میتوانید با کمی پوره سیب زمینی یا با سیب زمینی ابپز میل کنید
 
Par mari - Publié dans : غذاهای فرانسوی
Ecrire un commentaire - Voir les 4 commentaires
 
Créer un blog gratuit sur over-blog.com - Contact - C.G.U. - Rémunération en droits d'auteur - Signaler un abus - Articles les plus commentés