Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

8 juillet 2011 5 08 /07 /juillet /2011 17:52

DSC09416 - 1

 

 

من این غذا رو به عنوان پیش غذا با کمی نان تست درست کردم  برای اولین بار بود که اینجا درست می کردم ولی خیلی خوب شده بود

مواد لازمش 

بادمجان

پیاز

سیر

گردو خرد شده

کشک

نعنا سابیده شده یا خشک

کمی زعفران

روغن و نمک و فلفل

اندازه ها رو ننوشتم این بستگی به مقدار ی داره که خودتان بخواهید درست کنید من اینجا از دو بادمجان متوسط استفاده کردم

 

توصیه

همانطوریکه میدانید بادجان خیلی روغن به خودش جذب میکنه لازم نیست که حتما بادمجان ها را سرخ کنید  درون تابه ایی بزرگ  بادمجان ها را بعد از اینکه پوست گرفتید برش دهید و درون تابه بگذارید روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تا بالای سط بادمجان ها را آب جوش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند تا اینکه آب بادمجان ها کم کم تبخیر و روغنی که ابتدا اضافه کردید به درون بادمجان ها میرود و بعد کمی تف دهید در همان حال اگر دیدید که بادمجان ها هنوز سفت و خشک هستند باز مقداری آب جوش اضافه کنید

 

توصیه دوم

قبل از اینکه  این غذا را درست کنیدبهتر است که بادمجان ها را پوست بگیرد با نمک آغشته کنید و بگذارید کناری تا چند ساعت همینطور بمانند چرا که نمک کم کم به خرد بادمجان می رود و هم خوش مزه تر می شود و هم کمتر روغن مصرف میکنه

 طرز تهیه

 وقتی بادمجان ها خوب پختند و در انتها کمی سرخ شدند آنها را خوب خرد کنید و همینطور میتوانید درون میکسر بریزید و یا با چاقویی تیز خوب خرد وله کنید بعد با کمی کشک بگذارید مدتی کوتاه با حرارت ملایم کمی جوش بخورد  در قسمت دیگه پیاز ها و سیر را خرد و سرخ کنید و  کناری بگذارید  گردوها را کمی خرد کنید و زعفران را آب کنید و نعنا را با زردچوبه سرخ کنید 

خوب در انتها بادمجان ها را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با پیازهای سرخکرده و سیر و نعنا داغ و کمی زعفران سائیده شده و کشک تزئین کنید و نوش جان کنید



Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires

ayda 18/07/2011 08:22



سلام ماري جونم خوبي خانومي؟


اگر شما مارو فراموش كردي ما شما رو فراموش نكرديما عزيزم


از اينكه ديدم وبلاگت رو بعد از مدت ها بروز كردي خوشحال شدم انشا الله ادامه بدي، تو استعداد داري، كارت خيلي خوبه عكس هايي هم كه مي گيري همينطور


برات آرزوي سلامتي دارم


آبجي كوچيكه شما، آيدا



حسین . امیریه 12/07/2011 15:47



با سلام دوست گرامی و سپاس از حظور ومهرتان و همچنین بخاطر آدرس وبلاگ فاخته در ادامه آرزوی موفقیت برای ترجمه هایتان دارم که خود کاریست فرهنگی و لازم


شاد باشید 



firouzeh 08/07/2011 18:35



pas key be man kashk midi ta manam dorost konam??