Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 juin 2011 1 06 /06 /juin /2011 17:27

امروز رفتم لوبیا سبز بخرم یک بسته 500 گرمی انتخاب کردم و باناراحتی  خریدم چرا ناراحتی؟ چون سالهای پیش توی پتاژه  باغمون  خودم لوبیا سبز  میکاشتم و چقدر برای من لذت بخش بود از کاشته های خودم غذا درست کنم این عکس رو پیدا کردم شاید قبلا این عکس رو اینجا گذاشته باشم ولی  خوب بازم می گذارم  شاید خالی از لطف نباشه

 

DSC08143---1.JPG

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires

حقوقدان پاریسی 17/06/2011 16:40



راست می گی. من با اینکه فقط ریحون می کارم حالت رو می فهمم. به امید روزی که یک باغچه در شهری که دوست داری داشته باشی



لذت آشپزی 12/06/2011 21:50



سلام/ وبتون خیلی جالب بود/خسته نباشید/من تازه شروع کردم/خوشحال میشم تشریف بیارید و نظر بدید/مرسی



مهشید 10/06/2011 10:22



سلام ماری عزیزم


حالت خوبه ماری جان؟ بالاخره مکان زندگی رو عوض کردید... یادمه که تو آگاهانه این کار رو کردی و حتما بخشهای مثبتی هم داره..اما راستش من این روزها که بیشتر در جزیره گتلند هستیم و مشغول کاشتن و رسیدن
به باغچه ها چندین بار به تو فکر کردم و به باغچه های زیبا و عالی ای که درست کرده بودین..من حرفت رو کاملا میفهمم..چیزی که آدم خودش دونه اش رو بکاره و سبد سبد نتیجه برداره واقعا مثل معجزه ا ی میمونه
که انگار عادی به نظر میرسه اما واقعا یک جور معجزه ی زندگی و زمین هست . میبوسمت عزیزم و برات آرزوی موفقیت میکنم برام بنویس حتما که چکار میکنی.  قربونت مهشید



mahsa 09/06/2011 15:54



una ro bayad khali khali khord pokhtan ham nemikhad