Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

30 mai 2011 1 30 /05 /mai /2011 22:34

 

DSC09368---1.JPG

 

در واقع سینه سرخ شده مرغابی گوشتی که اگر زیاد بپزه سفت و سخت میشه و به راحتی قابل جویدن نیست برای همین باید داخل گوشت به قول اینجائی ها ابی باشه و بقول خودمون قرمز باشه

 

در اکثر فروشگاه ها قسمت قصابیشون این سینه های نازنین مرغابی رو میتوانید پیدا کنید دقت کنید یک طرف این گوشت پوست مرغابی هاست که زیر پوست حدود نیم تا شایدم 1 سانتیمتر چربی هست برای همین این گوشت رو از روی طرف پوستش چند  بار با کارد تیز  برش بدید و از همان طرف در تابه خیلی داغتان بدون افزودن روغن بگذارید تابا همان چربی زیر پوست مرغابی سرخ بشه فراموش نکنید نمک و فلفل رو حدود طبخ یا سرخ کردن مرغابی بستگی به بزرگی یا کوچکی گوشت داره معمولا حدود 8 یا 9 دقیقه کافیه  فقط یک طرف مرغابی رو سرخ کنید بعد از تابه خارج کنید روی تخته کارتان برش دهید مثل شکل بالا داخل گوشت اگر قرمز بود میتوانید برش های عمیق تر دهید و سس مورد علاقه خودتان رو به ان اضافه کنید من اینجا شراب قرمز ریختم و بعد  دوباره یک دقیقه روی شعله قرار دادم تا شراب با اب گوشت خوب اغشته بشه و بعد کمی خامه مایع به آن اضافه کردم و به اضافه یک قاشق غذاخوری سس انار یا رب انار شیرین البته رب انار من اصلا ترش نیست کمی شیرین هست باز بستگی به ذائقه خودتون داره و بعد با سبزیجات میل کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by marie
commenter cet article

commentaires

A 04/06/2011 16:26



Marie jan yeh dastour ferni benevis



firouzeh 02/06/2011 10:52



pas chera ooni ke man dorost mikonam in shekli nemishe??????



mahsa 31/05/2011 10:52



سلام و درود فراوان بر ماری عزیز


گل آمد و بوی عنبر آورد! بقیه اش رو هم نمی دونم چیه:) اما اصل حرفم اینه که صفا آوردی. می گفتی قبلش یه آب جارو می کردیم.


بووووووس



تنبل خونه شاه عباسی 31/05/2011 09:01



سلام ماری جان. خوبین؟ خیلی وقت بود نبودین. خوشحالم که برگشتید. امیدوارم که پایدار و مستدام باشین. بازم با غذاهای خوشمزه ببینیمتون.


پیروز باشید. الهه