Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

18 février 2010 4 18 /02 /février /2010 11:06

DSC08842---2.JPG

چند وقت پیش منزل یکی از دوستانمون دعوت بودیم این روزها هم هوا خوب خیلی سرد است بنا بر این بعنوان پیش غذا برای ما سوپ موز با کاری درست کرده بود  برای اولین بار بود که این سوپ رو میخوردم و از انجایی که خیلی علاقمند هستم که مزه های جدید رو کشف کنم و بچشم این سوپ رو دوست میداشتم و بعد سعی کردم خودم درست کنم  به این صورت

مواد لازم برای سوپ موز و کاری برای 4 نفر

گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
موز یک عدد
بویون سبزیجات 1 عدد
پودر کاری 1 قاشق سوپ خوری
ارد یک قاشق غذا خوری
کره یک قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده نصف لیوان
نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه
ابتدا  یک قاشق آرد را با کره در تابه تف دهید و بعد موز را خرد کنید به همراه کره و ارد کمی تف دهید و سپس گوجه ها را به ان اضافه کنید و تا 20 دقیقه روی حرارت ارام بگذارید بپزند و در نهایت درون قابلمه ایی جداگانه یک و نیم لیتر اب جوش کنید و بویون را اضافه کنید و سپس مواد گوجه و موزرا به آن اضافه کنید به اضافه پودر کاری و بگذارید تا نیم ساعت روی حرارت باشد نمک و فلفل و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از نیم ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتوی سوپ را میکس کنید و بعد نوش جان کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

خاله توران 28/02/2010 15:10



سلام ماری عزیزم !دلم برات تنک شده بود .
 سابق بیشتر میومدی و بهم سر میزدی ،.من چند دفعه اومدم برات کامنت گذاشتم  ولی متاسفانه موفق نشدم  که ارسالش کنم آخه یه کمی سخته .
ممنون از سوپ موز حتماً خوشمزست ، سعی میکنم یه وقت مناسب بپزمش .



عسل 25/02/2010 09:01


ماری جان یک سری ترشی هایی هست که مثلا از کوچه فرنگی خشک شده یا فلفل خشک شده و امثال اون درست میکنن. نمیدونم مثل اینکه روی گوجه فرنگی های گیلاسی که ریز هستند بعد از خشک کردن روغن زیتون میریزند و برگ
ترخون هم داخلش میگذارند. دقیق نمیدونم ترکیبش چیه؟ میشه اگه متوجه منظورم شدی طرز تهیه اینا رو اموزش بدی


lyla 23/02/2010 01:04



سلام 


من مدتهاست که به شما سر میزنم و از سلیقه و نو آوری  شما لذت میبرم


اما تا حالا کامنت نذاشته بودم اما حالا که وبسایتم را ه افتاده دوست دارم که مهمان سفره من شوید


به امید دیدار لیلا 



مهسا 22/02/2010 12:01



مثل همیشه جالب و نو. سوپ موز...ممنون



lida 21/02/2010 14:40



salut mari! Merci pour la recette. C'était vraiement bon! Et quelque petites modifications de ma part: j'ai ajouté garam masala, piment du cachmere, et graines du fenouil, et remplacé le
persil avec la coriandre.