Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

5 décembre 2009 6 05 /12 /décembre /2009 12:48
          
 


مواد لازم

مرغ کامل 1 عدد
هویج متوسط 4 عدد
زیتون سیاه و سبز 200 گرم
کدو متوسط 1 عدد
 پیاز متوسط 1 عدد
برگ بو 2 عدد
نمک و فلفل و پودر کاری به مقدار لازم
در صورت علاقه 2 لیوان شراب سفید یا صورتی
رزماری
بویون مرغ
طرز تهیه
مرغ رو تمیز کرده و درسته آنرا سرخ کنید و بعد جدا گانه در ظرفی بگذارید در فرقرار دهید با درجه حرارت 180 درجه و روی آنرا کاغذ آلومینیم بکشید تا بپزد معمولا زمان پخت بستگی به میزان مرغ دارد یک کیلو 1 ساعت مرغ یک کیلو نیم ا ساعت و نیم و ... البته اینجا لازم نیست تا یکساعت بگذارید بپزد چون باید کمی زمان قرار دهید تا با سبزیجات هم بپزد پس حدود 40 دقیقه برای مرغ متوسط فکر کنم کافی باشه
و بعد از 40 دقیقه مرغ را از فر خارج کنید در ظرف بزگتری قرار دهید روی حرارت متوسط قرار دهید زیتونها رو خرد کنید تا مزه بیشتری داشته باشند البته از هسته خالی کنید و بعد هویج ها رو خرد کنید و همیچنین پیاز را به مرغ اضافه کنید و در همینجا شراب اضافه کنید حرارت رو کم کنید تا مرغ با شراب و زیتون و هویج و پیاز بپزند قارچ ها رو خرد کنید و جداگانه تف دهید البته من اینجا اینکار رو با قارچ ها انجام میدم چون قارچ های اینجا خیلی ابدار هستند باید حتما جداگانه آنها رو تف بدم در غیر اینصورت خیلی اب میاندازند وقتی تف دادید میتوانید به مرغ اضافه کنید آه فراموش کردم بگویم برگ بوها رو هم از همان اول اضافه کنید و همینطور رزماری اگر دارید با شاخه های بزرگ ان به مرغ اضافه کنید عطر و طعم خوبی دارد سپس ادویه جات و فلفل و نمک و در آخر پخت کدو اضافه کنید از آنجائی که کدوها زود پز هستند بهتره که در آخر پخت اضافه بشه که له نشند دوستانی که شراب در دست ندارند میتوانید مقدار دو لیوان آب با بویون مرغ اضافه کنید

  

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

مژگان امینی 11/12/2009 19:03



سلام
شما پوست مرغ را نمی کنید؟