Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

21 novembre 2009 6 21 /11 /novembre /2009 11:49



مدتها بود که میخواستم مرغ با پرتغال درست کنم ولی فرصت نمیشد تا اینکه چند شب پیش تصمیم گرفتم که این ایده رو عملی کنم نتیجه اینی شد که میبینید و  میخوانید
متاسفانه بلژیکی ها مرغ رو زیاد دوست ندارند و تحویل نمیگیرند و برای همین هست که خیلی  گوشت  میخورند چرا مرغ رو مثل گوشت تحویل نمی گیرند ؟؟؟ چون مرغ مزه نداره و باید بگم که من هم کمی با این نظریه موافقم برای همین هست که وقتی مرغ میخواهیم درست کنیم باید کلی به انواع ادویه و سبزی های معطر و غیره مجهز کنیم تا مزه ایی بگیره خوب اینم یک مدل از طبخ مرغ هست که اینجا مرسوم هست  اگر تا به حال مرغ رو با این روش درست نکردید برای یکبار هم که شده درست کنید من از نتیجه خیلی راضی بودم خیلی خوشمزه شده بود و از آنجایی که من خیلی بال مرغ داشتم ابتدا از بال مرغ شروع کردم
شما از هر قسمت مرغ که علاقمند هستید میتوانید  استفاده کنید

مواد لازم برای دو نفر

مرغ یا بال مرغ یا ران یا هر قسمت به تعداد نفرات در اینجا من برای دو نفر 8 بال مرغ (البته زیاد هست ) و
پرتغال 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
بویون یا قرص مرغ یا عصاره مرغ یک عدد
گشنیز به مقدار لازم
پور کاری به مقدار لازم
پودر پابریکا ملایم به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران یک کوچولو
نشاسته ذرت اینجا مائیزنا هست یا آرد 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه

ابتدا قطعات مرغ رو به اضافه آب یک پرتغال با هم مخلوط کنیم بگذارید 1 یا 2 ساعت کناری بماند تا مزه پرتغال خوب به خورد مرغها برود اگر تراشه های پوست پرتغال هم اضافه کنید که خوب میشود بعد از گذشت یک یا دو ساعت ظرف مورد نظر حاوی مرغ و آب پرتغال رو بگذارید روی حرارت با دمای خیلی ملایم تا بپزد در این حین پیاز را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید همینطور ادویه جات شامل نمک و فلفل و پودر کاری و بویون و پابریکا و کمی زعفران درب تابه رو بگذارید و حرارت رو کم کنید تا زمانی که حس کنید مرغها در شرف پخته شدن هستند گاهگداری مرغها رو این ور و اونور کنید پرتغال دوم را ورقه ورقه کنید و سعی کنید زیر مرغها قرار دهید و طعم آنرا بچشید  در صورت کمبود چاشنی باز به آن چاشنی اضافه کنید در لیوان یا ظرف کوچکی جداگانه کمی از آب مرغ آمیخته با آب پرتغال بریزید و پودر نشاسته ذرت یا مئیزنا و یا آرد رو اضافه کنید و هم بزنید و محتوی رو اضافه کنید به مواد اصلی تان در قابلمه یا تابه باید  سس حاصل کمی غلیظ بشه و بعد روی سطح مرغها رو کمی پودر پابریکا بریزید و همینطور گشنیزهای خرد کرده رو اضافه کنید
این غذا آماده است
این خوراک نباید خیلی خیلی ابکی بشه البته باید سس داشته باشه آنهم سس رقیق اگر حس کردید سس حاصل خیلی رقیق نیست باز کمی بیشتر آرد یا نشاسته ذرت اضافه کندی
این خوراک رو به همراهی برنج میل کنید




Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

مژگان امینی 21/11/2009 18:11


سلام
خوشگل شده.
قیمت مرغ  وگوشت اونجا چنده که مرغ را به زور می خورند؟


mari 21/11/2009 18:18



مژگان جان اینجا مرغ خیلی گرون نیست خیلی ارزانتر از گوشت هست ولی اینجائی ها مرغ خور زیاد نیستند بسکه گوشت دوست دارند خوب قیمت گوشت بستگی به اینکه گوشت چه حیوانی باشه و کجای قسمت اون حیوان برای
مصرف چه غذایی باششه چون هر قسمت از گوشت مثلا گاو یا گوساله رو یک طبخ خاصی داره گوشت گوساله رو تقریبا خام میخورند یعنی به اصطلاح میگویند گوشت رنگش ابی باشه یعنی خام و قرمز باشه حالا یکروز در این
مورد توضیح خواهم داد ممنون از لطفت
ماری



دختری 21/11/2009 16:24



با تشکر از دستور غذای خوبتان. راستش من متوجه نشدم آیا باید بریم کشور پرتغال آب بیاریم؟ آب اونجا چیز خاصی داره؟ یا مرغ از نژاد پرتغالی یا طبخ به شیوه کشور پرتغال منظور شماست یا نه فقط منظورتون
اضافه کردن میوه پرتقال هستش؟



mari 21/11/2009 18:11



سلام دختری جان  روش طبخ مرغ با آب پرتغال و خود پرتغال هست همین احتیاج نیست که برای خوردن این غذا به پرتغال سفر کنید فقط اضافه کردن آب پرتغال و تراشه های پوست پرتغال و برشهای پرتغال هست شاید
بهتر باشه که عکس چند تا پرتغال رو هم اضافه کنم شما حق دارید عزیزم  ممنون از پیغامتون موفق باشید
ماری