Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

10 novembre 2009 2 10 /11 /novembre /2009 15:50





موادلازم
یک نصف کدو تنبل متوسط
پیاز متوسط
هویج 2 عدد متوسط
بویون
نمک و فلفل

کدو تنبلی که من خریدم در واقع خیلی بزرگ بود و من یک سوم آنرا خریدم چون میخواستم کمی سوپ درست کنم در واقع  دوست ندارم از اینکه سوپ یا غذایی رو چند بار گرم کنم نهایتا سعی می کنم به اندازه تعداد غذا یا سوپ تهیه کنم

با فرا رسیدن فصل سرما توی فروشگاهها شاهد این کدو تنبل ها هستیم البته غیر از سوپ یک دنیا غذاهای دیگه هم با این کدو تنبل ها درست می کنند حالا من از سوپ شروع می کنم  چون پوست این کدوتنبل ها خیلی سفت و سخت است بنا بر این بهتره قبل از استفاده اونو توی مایکرو ویو یا ماکرو فرتون قرار بدید چند دقیقه ایی بگذارید سطح بیرونی یعنی پوسته کدو تنبل رو به امواج باشه چون بهتر و راحت تر میتونید پوست آنرا جدا کنید با یک کارد یا چاقوی بزرگ و تیز خیلی هم احتیاط کنید چون سخت گرفته میشه پوستش
قابلمه مورد نظرتون رو آب می کنید و کدو تنبل ها رو پوست میگیرید اگر تخم و ریشه های آن باشه آنها رو تمیز می کنید که معمولا قبلا تمیزشده در  فروشگاهها میبینید و بعد همه رو میگذارید روی گاز تا بپزند بویون  به اضافه دو تا هویج پوست بگیرید و خرد کنید اضافه و بگذارید بپزد وقتی که خوب پخته شد پیاز ها رو جداگانه خرد و سپس سرخ کنید و بعد اضافه کنید به کدوها و بعد همه رو با هم میکس کنید
اگر خیلی رقیق بود کمی اب اضافه کنید در انتها با کمی کرم و یا ماست میل کنید


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

يلدا 14/11/2009 12:30



سلام. وقتتون بخير و شادي
من دستوران آشپزي شما رو خيلي دوست دارم چون عكسهاي خوشمزه‌اي هم كه ميگذاريد حسابي آدم رو وسوسه ميكنه كه بره درستشون كنه
فقط در اين مورد دستور سوپ كدو ميخواستم بپرسم كه منظور از بويون چي هست.


متشكرم. يلدا از تهران



mari 14/11/2009 14:36



سلام یلدای عزیز ممنون از اینکه به اشپز خونه من سر میزنید و خوشحالم که باب میلیتون هست در مورد بوبون پرسیده بودید شرمنده که من خوب توضییح ندادم در واقع من  نمیدونم توی ایران چی میکن بهش همان
عصاره گوشت و یا مرغ و یا سبزیجات و یا ادویه جات هست البته در منزل خودمان هم میتوانیم تهیه کنیم آب غلیظ مرغ را فریز کنیم در ظروف کوچک و بگذاریم کنار منظورم فریزر هست و یا اب غلیظ گوشت و از این
قبیل رو بویون میگویند اینجا بویون گوشت یا مرغ یا سبزیجات مینامند
بازم ازلطفتون ممنون
ماری



لادن 13/11/2009 11:32


سلام ماري نازنينم.... خلي خيلي خوشحالم كه دوباره مي تونم به وبلاگ بي نظيرتون بيام...... سوپ فوق العاده يي هست مثل همه ي كارهاتون..... فقط من راستش نمي دونم بويون چي هست..... قرص سوپ؟ آب مرغ يا چيز
ديگه؟..... ممنون از شما..... مي بوسم تون


mari 14/11/2009 14:38



لادن عزیزم بویون رو شما قرص سوپ نام بردی احتمال زیاد خودشه عصاره غلیظ مرغ یویون مرغ نام داره عصاره غلیظ گوشت بویون گوشت نام داره همینطور در مورد سبزیجات و ادویه جات به این صورت هست اینجا بویون می
نامند دقیقا همینه که گفتید میبوسمتون لادن جان اینو بدون من هر روز منتظر وبلاگ جدید از شما هستم بهش فکر کن
میبوسمت
ماری



مژگان امینی 12/11/2009 16:25



چه سوپ خوشگلی!کدوهای آنجا گردن بلند دارند یا نه؟ من قسمت گردن کدو را بیشتر دوست دارم. حالا که این را دیدم یاددسر سنتی کدوپای سفره های همدان افتادم سعی می کنم به زودی بنویسم.



mari 14/11/2009 14:39



مژگان جان سلام عزیزم اینجا کدوها گردن ندارند گرد و تپلی هستند همانطوری که عکسش رو گذاشتم من منتظر دسر سنتی شما هستم
میبوسمت
ماری