Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

20 septembre 2009 7 20 /09 /septembre /2009 22:18



یک سالاد  یا یک پیش غذای بدون گوشت برای دوستان عزیزی که گوشت نمیخورند و گیاهخوار هستند

چغندر رو خودم کاشتم برای اولین بار بود که دانه های چغندر رو کاشتم و بعد از چند دفعه آبیاری ساقه های کوچولو و قرمز چغندر از زمین بیرون امدند در اینجا باید معمولا مقدار هویج دو برابر چغندر باشه چرا؟؟؟؟ نمیدونم

مواد لازم
یک چغندر معمولی
هویج
سیر یک حبه
روغن زیتون مقدار لازم
سس سویا مقدار کافی
دانه های افتاب گردان به مقدار کافی
کشمش مقدار کافی
ساقه های تازه و سفید کرفس یک ساقه
کمی شکر و یا عسل
نمک و فلفل

طرز تهیه

هویج ها رو پوست بکنید و رنده درشت کنید چغندر را هم همینطور و بعد سیر را رنده کنید و کمی شکر به اضافه نمک و فلفل و سس سویا به ان اضافه کنید ساقه کرفس را خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی روغن زیتون و بعد یک مشت کشمش و دانه های افتاب گردان  همین


Partager cet article

Repost 0

commentaires

حسنی 15/10/2009 14:30


ممنون ماری سر زدی نگران شدم امید وارم کارو بارت زودی حل بشه
پاییز هم فصل عاشق هاس غصه نخور . گفتم خیلی سوال داشتم از سنتون  شغلتون گفتید درس میخونید من فکر کردم رستوران دارید؟ اینقدر تجربه اشپزی دارید میخوام درمورد خودتون بدونم چطور اینجا رسیدید اما
شما میگید درس میخونید پس کار نمیکنید
شما اصلا در باره خودتون تو وبلاگ چیزی ننوشتید.
یه عکس ساکت کنار تیر  چرا هیچ کی کنارتون نیست؟
من فکر میکنم ادم با نامزدی دوستی همسری.. بچه ای. .
عکستون خیلی مظلوم نشون میده ادم غص میگیره..
سوالهام رو باز میگم.. اهل کجا هستید ..اشپزی رو  تو رستوران یاد گرفتید ؟
چرا این عکس رو گذاشتید


zeitoon 06/10/2009 01:17


بابا تو چقدر هنرمند و کدبانوی ماری جان:)
کیف کردم از سلیقه و آشپزی ها ت و خریدهات و عکسای زیبات.
خوش به حالت


gourmand 25/09/2009 18:07



سلام ماری جان چطوری؟ این سالاد فوق العادس.... مرسی خانومی دیگه کم کم اینجا هم چغندر پیداش میشه و منم ازین سالاد ها میتونم درست کنم



حسنی 24/09/2009 19:02



سلام ممنون که به اشپز خونه من آمدی و خیلی لطف کردی برام نظرتونو گفتید وبلاگتون خیلی بامزه است حالا سر فرصت بیشتر مطالعه می کنم مراقب خودتون باشید ماری


ممنونم خانوم ماری..
گفتید وبلاگ بامزه ای دارم من هم میگم شما هم وبلاگ خوش مزه ای دارید ..
به ابجی کوچیکه وبالگتون رو نشون دادن  اب دهنش رفتش ..
دختر خودمه خودم بزگش کردم ابجی نسرین رو میگم..
فکر نمیکردم جواب بدین بازم ازتون تشکر میکنم شاید کسی فکر کنه شما از سر بیکاری ولی هرچیزی که پشت کار بخرج بدید ارزش داره  ما از وبلاگتون  استفاده میکنیم حتس پسر ترشیده ای مثل
من...


شاید نتونم همشون رو بخورم ولی ابجی  درست میکنه . خودم اشپزی هم میکنم یه وقتهایی  تخم مرغ رو  تو ماهی تابه بدون روغن میپزم  بخاطر دیابت م ..


میدونید چطوری نمک رو بهاب میزنم یه قاشق اب میریزم توی تخم مرغ  بعدش رو گاذ میپزمش همون یزه اب باعث یمشه هم زود بپزه هم به ماهی تابه نجسبه..


 میبینی  درسته نمیتونیم زیاد بخوریدم ولی حداقالش میتونیم بپزیم که نه؟


خوشحال  میشم باز خانوم با کلاسی مثل شما رو ...ببینم یا بیاید سر بزنید. باورم نیمشد سر بزنید  چون بهتون .
نمیومد . معمولا اینجور وبلاگها تخصصی به کسی سر نمیزنن چ
ولی قدم رنجه فرمودیدن .من چند تا شعر ناب تو وبلاگم پست هام دارم  مثدل دستمال کاغذی. ماهی. میترسم . مال   خودم نیست
ولی تقدیم شما  پیدا نکردین تو صفحه جستجو سرچش کنید
فدای شما داش حسنی
 پسر ترشیده از خولت تنهایی





مارال 22/09/2009 00:02

سالام خوشحالم که یمن سرزدیذ در ضمن چون طعم ومزه مواد تیره رنگ قالبترن اینو توی دروس تفذبه ام خواندم  در ترکیه از سس ماست وسیر هم استفاده میکنند شادباشی