Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

30 août 2009 7 30 /08 /août /2009 10:25


این زولبیا ها رو گرچه دو یا سه روز پیش درست کردم تقدیم به  حقوقدان پاریسی  عزیز می کنم



زولبیا

نکته اینو بگم برای اولین بار هست که زولبیا درست می کنم و تجربه خوبی بود  فکر میکردم درست کردنش خیلی دردسر داره ولی اصلا اینطور نبود و بنا به تقاضای همسرم قرار هست برای روز تولدش باز زولبیا درست کنم چون  اونم برای اولین بار بود که مزه زولبیا رو امتحان میکرد و خیلی خوشش آمده
من توی اینترنت گشتم و گشتم تا به این دستور رسیدم که براتون مینویسم

مواد لازم

نشاسته 200 گرم
ماست 180 گرم من فکر کنم 200 گرم اضافه کردم چون ماستم خیلی سفت بود
آرد یک قاشق غذاخوری یا 20 گرم
زعفران نصف قاشق جایخوری
روغن جامد 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
جوش شیرین یک قاشق سوپخوری که من از بی کربنات سدیم استفاده کردم نمیدونم شاید همون جوش شیرین باشه

طرز تهیه

نشاسته ها را من میکس کردم تا کاملا به صورت پودر در آمدند و بعد با ماست مخلوط کردم و با همزن برقی بهم زدم و بعد یک قاشق آرد به اضافه روغن جامد و زعفران سائیده شده که با یک کوچولو آب مخلوط کردم همه رو با هم مخلوط و با همزن خوب هم زدم تا یک مایع یکدست و خوب بدست بیاد و بعد بی کربنات سود یا همان جوش شیرین رو اضافه کردم این از مایع زولبیا و حالا شربت زولبیا
طرز تهیه شربت
شکر دو لیوان
آب 1 لیوان و نصفی
گلاب یک قاشق چایخوری یا غذا خوری
زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق مربا خوری
معمولا به ازای هر مقدار شکر که اضافه می کنید نصف آن باید آب اضافه کنید ولی من حس کردم که آب کمتر است بنا بر این آب رو کمی بیشتر اضافه کردمیعنی یک و نیم لیوان
شکر را با آب مخلوط کنید بگذارید روی دمای معمولی اجاز گاز تا کم کم جوش بخوره به محض اینکه به جوش افتاد زعفران و گلاب را اضافه می کنید همینطور نصف قاشق مربا خوری آب لیمو و بعد بگذارید باز بجوشد تا کم کم شربت شما رقیق شود توجه کنید نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی مرتب شربت رو چک کنید و اگر اساس کردید که میزان غلظت شربت کافی است بلافاصله ظرف حاوی شربت را از روی حرارت بر دارید


من سرخ کن ندارم نا بر این یک تابه تفلون یا همان ووگ رو روغن مایع ریختم و گذاشتم روی حرارت تا کاملا داغ شود مایع زولبیا را اگر قیف مخصوص دارید بریزید توی قیف و گرنه میتوانید از این ظرف که این روزها همه جا میتوانید پیدا کنید برای همه نوع مصارف میباشد سس های مختلف و البته برای درست کردن زولبیا به من خیلی کمک کرد


مواد زولبیا را در این ظرف ریختم و بعد وقتی روغن خیلی داغ شد آنرا بصورت دایره ایی روی روغن ریختم و با یک کفگیر سوراخ دار فلزی خیلی سریع زولبیا ها رو از روغن در آوردم و به درون ظرف محتوی شربت ریختم باز هم توجه کنید زیاد درون شربت نمانند چون خیلی شیرین و پر شهد میشوند این باز به میل خودتان هست ولی هر چه کمتر شهد داشته باشه به نظرم بهتر است و یک آبکش فلزی یا طوری فلزی باید روی ظرف شربتتان قرار بدید که بلافاصله زولبیا ها رو از شربت خارج و روی آبکش بگذارید تا شعد و شربت خوب خارج شود و دوباره در روغن داغ زولبیا های بعدی رو درست کنید
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

lili 23/09/2009 23:24



سلام ماری جون
زولبیا رو پختم، ولی یادم رفت جوش شیرین بریزم
نتیجه اینکه یه کم زولبیا ها نرم شد!

آب لیموی شربتمم زیادی شد
ولی مهم نیست، همه می گفتن چون ترشه دل آدمو نمی زنه!!!




arezou 13/09/2009 13:21

سلام ماری عزیز مرسی از محبتت که به یادم هستی . منم اینجا کلی یادت می کنم بخصوص هر وقت غذایی درست میکنم که از تجربیات تو استفادهشده  ببخشید زیاد نمی تونم بهت سر بزنم فعلا فقط اگر صفحه ای باز شد وبلاگم را بنویسم کلی کار کردم قربانت بیزو

maral 03/09/2009 16:15

سلام   اگر پسندید دوست دارید تبادل لینک نماییم  با ارزوی بهترینها برای شما دوست گرامی

lili 03/09/2009 14:52

وای خوب شد یه کم فرانسه بلدمسلام ماریمن می خوام امروز دستور زولبیا تو با یه کم تغییر بپزمنتیجه شو بهت اطلاع می دمراستی بیکربنات سدیم همون جوش شیرینه

امیر 03/09/2009 11:13

از اظهار محبت و بذل توجهت ممنونم عزیزمنم از اطلاعاتی که دادی بهت زده شدم شما هر کاری انجام بدی من راضی بوده و هستم و خواهم بوداینا وظیفه من و شماسیا حق و موفق باشی دوست گلم