Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

25 août 2009 2 25 /08 /août /2009 14:55


اولین سری لوبیا سبزهایی که برداشت کردم


یکی از غذاهایی که اینجا مرسوم هست و خیلی ساده و مقوی و خوشمزه است سالاد لیژواز لی یژ یکی از شهر های بلژیک هست این سالاد به اسم اون شهر هست
 

لوبیا سبز رو دو سرش رو تمیز کنید  و بشورید
2 روش برای درست کردن این سالاد هست
روش اول اب را در قابلمه ایی بگذارید جوش بیاید البته کمی نمک به آب اضافه کنید و لوبیا ها را بدون اینکه خرد کنید درون آب جوش قابلمه کنید و صبر کنید تا آب مجددا جوش بیاید وقتی شروع به جوش آمدن کرد 2 دقیقه حساب کنید و بعد بلافاصله محتوی لوبیا را ابکشی کنید  و آب سرد را باز کنید به روی لوبیا هایتان در ظرف یا همان قابلمه یک پیاز متوسط را خرد کنید و با کره تف دهید وقتی پیازها کمی تف خوردند لوبیا ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تمام لوبیا ها آغشته به کره و نمک و فلفل شوند حدود 5 دقیقه با حرارت نه چندان زیاد این را ادامه دهید نباید لوبیا ها له شوند باید کمی طرد و سفت باشند
روش دوم سرو ته لوبیا ها را که گرفتید و بعد از شستشو آنرا به درون قابلمه بریزید با پیاز خرد شده و نمک و فلفل و کره بگذارید با حرارت کم لوبیا پخته شود و هر از گاهی هم بزنید نباید به لوبیا ها آب اضافه کنید کم کم فکر کنم حدود 25 دقیقه یا کمتر لوبیا ها می پزند
این از دو روش بالا به هر حال از هر روشی که استفاده کنید این سالاد را میشود درست کرد در این سالاد می توانید لوبیا ها را کمی خرد کنید نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ در کناری چند سیب زمین اب پز کنید و بعد پوست آنرا بگیرید به لوبیا اضافه کنید اگر لقدون در دسترس دارید آنرا  با یک پیاز کوچک تف دهید و سرکه خوب اگر در دسترس دارید به ان اضافه کنید و نمک و فلفل وسر آخر کمی جعفری خرد شده به روی سالاد اضافه کنید
اگر لقدون در دسترس ندارید میتوانید از تکه های سفید گوشت مرغ که قبلا پخیتید استفاده کنید و یا سوسیس و یا کالباس مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

nargol 10/08/2010 09:34



سلام ماري عزيز. يه سوال داشتم. مي خواستم بدونم منظور شما از لقدون چيه؟ چون من اين كلمه رو تو سرچ تصاوير گوگل هم كه وارد كردم عكسي ازش نديدم. به نظرم مياد شايد منظورت سنگدون مرغ باشه. درسته؟



مارال 29/08/2009 12:56

سلام اگر پسندید دوست دارید تبادل لینک نماییم  با ارزوی بهترینها برای شما دوست گرامی

حقوقدان پاریسی 28/08/2009 20:11

Où est alors tes Zulbias, Khanoom?

حقوقدان پاریسی 26/08/2009 15:01

مري جان من دستور زولبيا رو به فارسي پيدا كردم كه توش از نشاسته استفاده شده بود بعد چون يكي دو تا دستور فرانسه پيدا كردم كه فقط آرد بود و از نشاسته خبري نبود. گفتم با تو مشورت كنم ببينم چي مي گي. پيشاپيش ممنون.

تنبل خونه شاه عباسی 26/08/2009 00:00

چه ساللاد خوشمزه و راحتی. حتماً درست می کنم. نمی دونستم لیژ هم غذایی داره!! همسرم بخاطر کارش لیژ چندین بار اومده... ولی اونم میگه نخورده!!