Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

19 août 2009 3 19 /08 /août /2009 14:59



مواد لازم

گوجه فرنگی 8 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
دانه های کوس کوس 100 گرم
سبزیجات معطر مثل گشنیز جعفری و مرزه
پیاز1 عدد متوسط
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و پودر کاری به مقدار لازم

طرز تهیه

دانه های کوس کوس را با نصف لیوان آب گرم به اضافه دو قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط کنید و خوب بهم بزنید بطوری که دانه ها خوب خیس بخورند  اگر احساس کردید که دانه ها هنوز خشک هستند میتوانید باز مقداری آب جوش به آنها اضافه کنید و بهم بزنید تا بهم نچسبند
گوشت چرخکرده را با پیاز خرد کرده روی تابه ایی جداگانه تف بدهید  و همینطور سبزیجات معطر را خرد کنید و کناری قرار دهید از طرفی درون گوجه ها را خالی کنید و وقتی مخلوط گوشت چرخکرده شما خوب تف داده شد با کوکوس مخلوط کنید و سبزیجات معطر را به آنها اضافه و تخم مرغ را درون مایع بشکنید و همینطور نمک و فلفل و پودر کاری و درون گوجه ها را پر کنید فر را قبلا گرم کنید و گوجه ها را درون سینی فر قرار دهید و قبل از اینکه داخل فر کنید با کمی روغن زیتون روی گوجه ها را آغشته و درون فر قرار دهید دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه


در کنار این غذا میتوایند کمی برنج در ست کنید البته من باز کمی گراتن سبزیجات درست کردم که در کنار این شکم پر ها قرار دادم


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

تنبل خونه شاه عباسی 22/08/2009 05:41

سلام ماری جان. خوب هستین؟ مثل همیشه یه غذای عالی. چه جالب که تویش کوس کوس ریختین. من دلمه گوجه فرنگی دیده بودم. که مواد تویش رو مثل دلمه برگ مو همیشه مامانم می ریختند. ولی با کوس کوس جالب بود.شاد باشین.و ممنون از کامنت های مهربونتون که همیشه کلی شادم می کنه