Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

24 juillet 2009 5 24 /07 /juillet /2009 15:32


مواد لازم برای تهیه این تارت یا کیش
خمیر بریزه 1 بسته
بادمجان 1 عدد
کوجه 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 تا 2 لیوان
خامه نصف لیوان
پنیر بز یک بسته
گشنیز و جعفری به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه

طرز تهیه

خمیر بریزه را در ظرف مورد نظرتان پهن کنید قبل ازآن  ظرف را با ورق نسوز بپوشانید و یا اگر در دسترستان نیست ظرف را چرب کنید و بعد با آرد آنرا پوشش دهید برای اینکه خمیر به ظرف نچسبد
فر را گرم کنید و در ظرفی جدا گانه بادمجانها را بصورت گرد برش دهید و تف دهید  و بعد همینطور گوجه فرنگی ها را تف کوچک دهید ظرف خمیر را به مدت 5 یا کمی بیشتر در فر قرار دهید تا خمیر کمی پخته شود و بعد خارج کنید و بادمجانها را در ظرف بچنید و همینطور گوجه فرنگی و بعد در ظرفی دیگر تخم مزغ ها و شیر و خامه و نمک و فلفل و ادویه را خوب مخلوط کنید و روی بادمجان بریزید پنیر را برش دهید و در ظرف رو بادمجانها بچینید و  البته فراموش نکنید گشنیز و جعفری را خرد کرده با مواد تخم مرغ و غیره بزنید  ظرف کیش را به مدت 45 دقیقه در حرارت 180 درجه فر قرار دهید تا اینکه کیش شما پف کند و بعد میل کنیدالبته این کیش را سرد هم میتوانید میل کنید نوش جان
نکته
یک نکته در مورد بادمجان کلا بادمجان مثل اسفنج میماند روغن زیاد جذب می کند برای اینکه کمتر روغن مصرف کنید دو روش وجود دارد یا اینکه بادمجانها را گریل کنید یا درون فر و یا در ظرفهای چدنی خیلی سنگین بدون اینکه زیاد بادمجانها را اینور و آنور کنید با کمی نمک و فلفل و روغن زیتون بگذارید روی ظرف گریل روی شعله خیلی داغ تا خوب گریل شود یا در فر بگذارید به دو صورت یا خود فن فر را روشن کنید و بادمجانها را بدون اضافه نمودن افزودنی بگذارید خوب با حرارت پخته شوند و یا اینکه گریل بالای فر را روشن کنید و بادمجانها را در قسمت بالای فر قرار دهید تا بدین صورت خوب بپزند
صورت دوم که من بیشتر وقتها اینطور سرخ میکنم بادمجانها را با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل و با اب در تابه  قرار می دهم  و یک درب روی ان میگذارم تا با بخار حاصل از آب پخته شوند و در نتیجه در آخر کمی هم سرخ میشوند اینطوری بادمجان کمتر رو غن مصرف می کند
سالاد سیب زمین با میگو
سیب زمینی
جعفری
میگوی ریز
پیاز کوچولئ
نمک و ادویه
برگ سالاد
بدین صورت که سیب زمینی ها را خرد می کنید و آبپز می کنید و بعد از اینکه پخته شدند پوست آنرا جدا می کنید پیاز را ریز می کنید و به سیب زمینی ها اضافه می کنیدو با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل و کمی سسآنرا مخلوط  می کنید و بعد میگوهای ریز را با آن اضافه می کنید و بعد با برگه های سالاد میل کنید

 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

تنبل خونه شاه عباسي 28/07/2009 16:19

سلام ماري جان  چه غذاهاي خوبي گذاشتين. ببخشيد كه دير شد بهتون سر زدم. من ايرانم و كلي كار دارم اينجا خلاصه كمتر فرصت مي كنم به وبلاگ و اينترنت كلاً‌سر بزنم. دوست دارم اينجا واسه مامانم اينها اين كيش رو درست كنم و بگم كه از يه دوست خوب ياد گرفتم.شاد باشين