Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

14 mai 2009 4 14 /05 /mai /2009 14:22


این غذا به قول خودمون خیلی سریع سر 3 سوت آماده میشه چطور؟؟؟

خوب مواد لازم همانطور که در شکل می بینید
به تعداد نفرات یک تکه گوشت برره
فلفل دلمه در سه رنگ
تره فرنگی قسمت سفید آن
نمک و فلفل و ادویه
برای کرم اسفناج
اسفناج
کمی گشنیز
یک پر کوچک سیر
کمی نمک و فلفل
ماست

گوشت برره را یکی دوساعت قبل از طبخ آغشته به نمک و فلفل و کمی آب لیموی تازه کنید  تابه  مورد نظر را با کمی روغن زیتون داغ کنید و گوشت را به مدت چند دقیقه بگذارید هر دو طرف آن سرخ شوند البته باید اضافه کنم من شخصا گوشت را خیلی نمیپزم و یا خیلی سرخ نمیکنم چون در آن صورت سفت میشه بنا بر این هر مدل که دوست دارید سرخ کنید یا آبپز کنید یا درون فر بگذارید این میل شماست
فلفل دلمه ها را خرد کنید مطابق شکل و درون تابه خودتون تف دهید با نمک و فلفل
تره فرنگی را با کمی کره و نمک و فلفل تف دهید البته وقتی تره فرنگی را تف میدید حرارت را ملایم کنید و درب تابه را بگذارید و هر از گاهی بهم بزنید تا نسوزه و مغز پخت بشه ولی زیاد هم له نشه
همه اینا که آماده شد به کنار بریم سراغ اسفناج
اسفناجها رو با سیر له شده و نمک و فلفل و چند پر گشنیز به اضافه ماست البته اینجا کرم یا خامه  اضافه می کنند که من ترجیح دادم به جای خامه از ماست استفاده کنم در اینجا من یک لیوان پر ماست اضافه کردم و بعد میکس کنید
بعد هم نوش جان کنید در کنار ماکارانی یا اسپاگتی ساده و یا سیب زمینی
نوش جان

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

مطبخ رویا 09/06/2009 08:24

چه سس رژیمی خوشمزه ای .مرسی

مهسا 19/05/2009 18:32

دست شما درد نکنه چقدر هم خوشگل شده

mahsa 15/05/2009 09:19

mari joon ye email barat ferestadam

تنبل+خونه+شاه+عباسی 15/05/2009 09:18

احتمالاً همین امشب شام درست می کنم. چون غذای سریع می خوام درست کنم... ممنونم ماری عزیز واسه ایده های جالبی که همیشه توی آشپزی دارین و در اختیارمون می ذارین