Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

28 avril 2009 2 28 /04 /avril /2009 14:48


این پاستا فرقی که با دیگر پاستا ها داشت و داره معطر بودن آن هست و البته اینها همه به ذائقه شما بستگی داره ولی من خودم شخصا و البته همسرم  از طعم و عطر و مزه این پاستا لذت بردیم
در اینجا من اندازه های واقعی رو ذکر نمیکنم چون برای دو نفر درست کردم فقط  به ذکر مواد اصلی اکتفا می کنم اندازه و کم و زیاد شدن مواد بستگی به تعداد نفرات خودتون داره
پاستا یا پت هر شکلی که مایل باشید و یا به شکل بالا
کدو
بادمجان
سیر
پیاز متوسط
گوجه فرنگی
پستوی سبزیجات که قبلا طرز تهیه اون توضیح دادم
مرزه
گشنیز
شوید
برگ بو
ریحان
جعفری
و دیگر سبزیجات معطر
بویون سبزیجات
ادویه جات مورد نظر من بیشتر از ادویه جات با رنگ سبز استفاده کردم
نمک کرفس  یا نمک معمولی


طرز تهیه
بادمجانها و کدو و دیگر سبزیجات را به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز و سیر تف دهید و دو قاشق غذا خوری پستو سبز یا سبزیجات به آن اضافه کنید و در مرحله اخر سبزیجات خودتان را خرد کنید و یا اگر خشک هستند به محتوی مواد اضافه کنید ادویه بزنید و همینطور نمک
پاستای خودتون را در اب جوش بریزید با نمک بگذارید بپزد و بعد ابکشی کنید و بعد از اینکه اب آن رفت مواد را به پاستا اضافه کنید
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

Bobby 03/05/2009 13:07

سایت خیلی‌ خوبی‌ داری ماری عزیز، من خودم که اهل آشپزی اصلا نیستم بجاش اما تا دلت بخواد اهل خوردن! حتما درست کردن این غذا هارو با خانومم امتحان می‌کنیم، اگه اجازه بدی، سایتت رو لینک می‌کنم، شاد و سلامت باشی‌.

تنبل خونه شاه عباسی 01/05/2009 13:48

به به اینم خیلی عالبه ... تصور می کنم عطرش رو گرسنه ام میشه!

roya 30/04/2009 11:12

سلام  دوست عزیزم مرسی که من رالینک کردی این پاستا خیلی طعم متفاوتی داره .ممنونم .

زهرا عرفانی (آشپزخانه من) 29/04/2009 08:26

سلام ماری عزیزم.خیلیییی عالی به نظر میاد. در اولین فرصت درستش میکنم.مرسی از این تجربه عالیت.

nazkhatoun 28/04/2009 17:22

Mari, tu es un vrai Cordon Bleu azizam. Ton mari, qu'en pense-t-il?