Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

22 avril 2009 3 22 /04 /avril /2009 18:01




مواد لازم
ماهی به تعداد
بادمجان 1 عدد
در اینجا البته من
کدو هم اضافه کردم
پیاز 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ایی به مقدار کافی
سبزیجات معطر مورد علاقه به مقدار لازم
گوجه فرنگی چند عدد
ادویه و نمک و فلفل
پنیر ماتزارلا
کوس کوس
یا برنج



بادمجانها را بدون اینکه پوست آنرا بگیرید برش طولی دهید و کمی نمک و فلفل به روی آن بپاشید و درون فر روی پلاک فر تان قرار دهید با دمای 220 درجه تا اینکه پخته و نرم شوند حدود 15 یا 20 دقیقه دقت کنید خیلی  درون فر قرار ندهید و بعد فلفل دلمه ایی و پیاز و گوجه ورو خیلی ریز خرد کنید و با هم تف دهید با باقی مانده گوجه سس درست کنید به اضافه نمک و فلفل و ادویه جات و کمی سبزی خشک و یا تازه عطر دار هم  به سستان اضافه کنید و همینطور با قی سبزی معطر خود را با باقی سبزیجات خرد کنید و تف دهید و درون بادمجان بپیچید و با یک ورق پنیر ماتزارلا ( شرمنده اگر غلط مینویسم تلفظش رو )و درون فر قرار دهید ماهی مورد علاقه خود را تف دهید و یا در طبقه بالای فر که قبلا گرم کردید با اضافه نمک و فلفل و کمی روغن زیتون قرار دهید تا طلایی و پخته شوند

در کنار این غذا هم میتوانید برنج قرار دهید و هم از دانه های کوس کوس استفاده کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

زیبا 27/04/2009 06:20

سلام ماری جانفدات بشم الهی عزیزممنهم برات بهترینها رو آرزو دارم(بووووووووووس)مرسی از محبتهاتراستی من ایام عید یه جایی بودم که ای دی اس ال داشتن(اینترنت پرسرعت)وای که چه وبلاگ قشنگی داریازهرنظر عالی بود.عکسها وغذاها که حرف نداشت.نمیدونی چقدراین رنگ ولعابها روتوغذاها دوست دارم.معلومه یه هنرمند تمام عیاری(بووووووس) خیلی دلم میخواست وقتی خونه هستم وبت روکامل ببینم اما متاسفانه سرعت پایینهبازم ممنون از غذاهای خوشمزه ات وهمچنین لطف ومحبتتبه همسری عزیزت سلام برسونمی بوسمت نازنینم(بـــــــــــــــــــوس)

فاخته 26/04/2009 14:31

سلام
ماری عزیز خیلی خوشحال شدم بهم سر زدی.
من از شهر خودم که تهرانه به دلیل ازدواج با همسری خوب و مهربونم اومدم و در تبریز ساکن شدم.
دور شدن از شهرم، خانوادم و از همه مهمتر کارم تو بهترین خبرگزاری ایران، حسابی اذیتم میکنه هر چند همین جا هم ادامه همون کار رو میدم اما این کجا و اون کجا.
همیشه آدم حساس و زود رنجی بودم و متاسفانه اینطوری بار اومدم. همیشه به آدمهایی مثل شما که روحیه خوبی دارید، حسودیم میشه.
کمترین ناراحتی و کاری برخلاف میلم منو بهم میریزه، هر چند دارم روی خودم کار میکنم تا معتدل بشم و همسری خیلی بهم کمک میکنه، اما زمان میبره.
راستی اینو بگم که شکر خدا زندگی خیلی خیلی خوبی دارم و از همه نظر چه مادی چه معنوی راحت هستم و باید بابت همه این چیزها و خوشبختی که خدا نصیبم کرده و من لیاقتش رو ندارم، هزاران بار خدا رو شکر کنم که باز هم کمه.
خیلی لوس و ننر هستم یک کلام ختم کلام...
 
خیلی دوست دارم و می‌بوسمت...
آدرس میل هم اینه
zeynalitabriz@yahoo.com
 

LADAN 26/04/2009 12:42

سلام ماري عزيزم...... چه غذاي فوق العاده و راحتي.... چه قدر عالي....حتما درستش مي كنم..... اميدوارم هميشه شاد و تندرست باشين ..... واي ماري جان نمي دونين چه قدر دلم مي خواد يك روزي مثل شما يك كدبانوي نمونه بشم.....

رویا 24/04/2009 07:49

سلام دوست عزیز .چه وبلاگ خوش آب ورنگی .من که خیلی لذت بردم .وبا اجازه شما را لینک می کنم .شما هم اگه دوست دارید من را لینک کنید وبه من سر بزنید.

آيدا 23/04/2009 18:19

سلام ماري جان، دستت درد نكنه خيلي خوب بود فقط يه چيزي يادت نرفته؟ (كه منو لينك كني) خواهر از اونروزه منتظرم (اسم كافه ي آيدا) موفق باشي عزيزم