Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

25 mars 2009 3 25 /03 /mars /2009 15:20


اولین پست سال 88 رو میخواستم با یک دسر شیرین و خوشمزه شروع کنم ولی چون عکسهای توی آرشیوم کمی اینورو اونور شده و در حال حاضر فرصت مرتب کردن آرشیوم رو ندارم این غذا رو انتخاب کردم امیدوارم منو ببخشید به محض اینکه فرصت خوب و فراوانی پیدا کردم حتما باید آرشیو عکسها رو مرتب کنم و دسر مورد نظرم رو پیدا کنم و بگذارم اینجا
شرح این غذا بسیار راحت هست من راتاتوی رو قبلا شرح دادم یکی از غذاهای مورد علاقه من و مردم اینجا است و غذایی است که مرتب درست میکنم چون پر از سبزیجات و سبزیجات خشک جنوب فرانسه هست و طعم بسیار خوبی داره

مواد لازم برای تهیه راتاتوی
بادمجان 2 عدد
فلفل دلمه از هر رنگ 1 عدد
کدو 2 عدد
سیر 2 حبه متوسط
پیاز 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
فلفل و نمک و کاری و ادویه مورد علاقه
سبزیجات خشک پرو وانس البته اگر نبود مسئله ایی نیست سبزی خشک عطر دار



طرز تهیه
بادمجانها را پوست بگیرید البته من پوست بادمجان را نمیگیرم بصورت مکعب های کوچک در بیاورید با روغن کمی تف دهید به همین ترتیب برای کدو و فلفل دلمه ها عمل کنید و مسلما پیاز هارا هم باید خرد کنید و با سیر تف دهید و سر اخر تمام سبزیجات را با هم در قابلمه بریزید و گوجه ها را هم چند قسمت کنید و اضافه کنید به اضافه نمک و فلفل و ادویه جات مورد علاقه و سبزیجات خشک و برگ بو بگذارید بپزند
همین دیگه خوش مزگی و طعم و رنگ غذا دست خودتونه که چی اضافه و چی کم کنید
گوشت گوساله  رو نباید خیلی بپزید و یا خیلی حرارت دهید البته میدونم که ایرانیهای عزیز خیلی عادت به این قضیه ندارند ولی امتحانش ضرری نداره
تابه چدنی رو داغ داغ کنید و به شاتوبریانهای خودتان نمک و فلفل بپاشید و قبل از اینکه در تابه داغ بگذارید آنرا آغشته به روغن زیتون و اگر دوست داشتید کمی سیر له شده کنید و بعد بگذارید درون تابه به مدت کمتر از 6 دقیقه یک طرف گوشت و طرف دیگه آن هم به همین ترتیب عمل کنید با اصطلاح اینجا میگند درون گوشت باید ابی باشه (یعنی قرمز خودمون )ودر این صورت گوشت خیلی خوشمزه و قابل جویدن میشه اگر این شاتو بریان رو زیاد روی حرارت قرار دهید خیلی سفت میشه و خوردن آن تقریبا غیر ممکن میشه بنا بر این برای پختن شاتو بریان روی تابه داغ باید دقت کنید زیاد نپزد و در کنار این غذا کمی پت یا اسپاگتی و تاگیاتل میل کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

زهرا عرفانی (اشپزخانه من) 19/04/2009 14:25

سلام ماری جان.من نمیدونم چرا این غذا رو ندیده بودم.خیلی عالی و مطمئنا خوشمزه است. دراولین فرصت امتحانش میکنم.مرسی گلم.

آيدا 14/04/2009 17:30

سلام ماری جان. من چون از  اینجا خوشم اومده با اجازه لینکتون کردم اگه اشکالی نداره از نظر شما بهم لينك بدین. راستی عکسها خیلی زیبا بودن. ممنون

shadi 06/04/2009 22:44

salam mari jansale no mobarakomidvaram sali por az aramesh o omid o hameye chizaye khoob dashteh bashirasti sofreh haftsinet ham kheili khoshgel shodehmiboosamet

مهسا 05/04/2009 23:28

ماری جونمیشه به من بگی که فرق شاتو بریان با استیک چیه؟ خوب نخند دیگه

mari 07/04/2009 11:10



مهسا جون سلام در واقع شاتو بریان و استیک هر دو گوشت گوساله هستند ولی برای درست کردن شاتو بریان از بهترین قسمت بدن گوساله استفاده میشه که مزه آن خیلی بهتر و خوشمزه تر از استیک هست استیک از قسمتی
دیگه از گوشت گوساله است میدونی که هر قسمت از بدن گاو و یا گوساله و یا خوک و بره و و اسمهای مختلف داره و گوشتها کاربردهای مختلف دارند و در نتیجه مزه های مختلفی هم دارند ولی هر دو از گوساله هست
حالا یک روز تو ضیح مفصل میدم در این مورد
میبوسمت
ماری



nazanin 04/04/2009 07:41

 سلام  ماری عزیز. نمیدونم سوال منو در مورد کیک های کوچک کشممشی خوندی؟ تو پست قبلی ازت پرسیده بودم. اگه لطف کنی و جواب بدی ممنون میشم. خیلی دلم میخواد از اون کیکا درست کنم.مرسی عزیزم