Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

13 mars 2009 5 13 /03 /mars /2009 15:09


روزهای آخر سال رو میگذرونیم و من با نگاه به آرشیو غذاهایی که قبلا درست کردم دیدم که هنوز یک عالمه غذا و دسر دارم که فرصت پیش نیامده تا اینجا بگذارمشون
البته این غذای ساده و خوشگل و خوشمزه رو دو هفته پیش درست کردم الان اتفاقی چشمم به عکسها افتاد و تصمیم گرفتم کمی زود بزود بروز کنم
البته من چون عکاسی از بعضی غذا ها رو دوست دارم از یک غذا زیاد عکس می گیرم و دوست دارم اینجا بگذارم امیدوارم حمل بر این نشه که فکر کنید به خودم خیلی مفتخرم من هنوز انگشت کوچیکه یک آشپز معمولی هم نیستم
خوب بریم سراغ عکس بعدی

بعضی وقتها با سبزیجات مختصر و کمی که توی یخچالمون داریم میتونیم غذاهای شگفت انگیز و خوشگل درست کنیم و همچنین خوشمزه
همانطوریکه می بینید سبزیجات شامل
فلفل دلمه رنگی
پیاز سرخ شده
هویج
کدو خرد شده
کمی ژقم یا جوانه سیر
برنج سفید
ماهی سومون

سبزیجاتتون رو بخار پز کنید هیچوقت نگذارید له شوند بگذارید یک کوچولو خام باشند نه اینکه زیر دندون صدا بکنه یک چیزی بین این و آن و با کمی روغن زیتون با پیاز داغ تف بدید و برای اینکه کمی معطر بشه بستگی به سلیقه خودتان داره گشنیز خرد شده اضافه کنید و مایع سویا یا سرکه و نمک و فلفل فراموش نشه برنج رو هم ساده بپزید و بعد با قالب به این صورت در بیاورید و ماهی ها رو من این سری با اضافه کردن نمک و فلفل توی تابه نچسب تف دادم و کمی لیمو و زنجفیل به آن اضافه کردم و بعد جوانه های سیر را به آن اضافه کنید

نوش جان

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

نازخاتون 19/03/2009 18:57

ماری عزیزم تو واقعا هنرمندی ها. كلی كیف كردم از دیدن عكس های زیبا و با سلیقه. حزیزم سال نو و حید و بهار مباركت باشه نازنین. تو وبلاگ دوستمون حقوق‌دان خوندم كه امسال هم سال اولیه كه عید فرانسه می‌مونی و خوش‌به حال فامیل همسر كه میاند دستپخت خوشمزه ی تو رو بخورند. می بوسمت عزیزم و برات سال خوبی رو آرزو می كنم...

نازنین 18/03/2009 06:01

سلام ماری جون خوش به حالت خانوم که اینقدر با سلیقه و هنرمندی. و خوش به حالت که اینهمه غذاهای سالم میخوری. انشالا که همیشه  شاد و سلامت باشی. عزیزم اون دستور کیک های کوچک کشمشی رو نمیدونم خودت درست کردی یا نه؟ من دیشب درست کردم ولی مایه خیلی شل شد. فکر میکنم مقدار شیرش زیاد بود مثل مایه کیک شد. با اینکه نصف پیمانه دیگه آرد هم اضافه کردم اما بازم شل بود. منم مجبور شدم ریختم توی قالب مافین. شما نمیدونی اشکال کار کجا بوده؟؟؟؟عزیزم نوروزت هم مبارک. امیدورارم سال جدید و همه سالهای زندگیت سرشار از شادی و موفقیت و سلامتی باشه

لادن 16/03/2009 15:57

سلام ماری عزیز و مهربان. اول از همه تولدتون پیشاپیش مبارک. تولد من دیروز بود. 15 مارس. 25 اسفند. متأسفانه خمیر فویته رو پیدا نکردم و از غذای عالی تون عقب افتادم. فقط با حسرت اومدم و نگاهی دیگه بهش انداختم تو وبلاگ تون. دوم چه غذاهایی آموزش می دید شما. واقعا عالی هستند. دست تون درد نکنه و خوش به حال تون که این قدر کدبانو و باسلیقه اید. سوم هم این که از جواب تون برای پیامم خیلی ممنونم. خیلی ذوق زده شدم پیام تون رو خوندم. و ممنون از پیام تبریک تون. امیدوارم سال بسیار خوبی رو در پیش داشته باشید و 4شنبه سوری هم پیشاپیش مبارک. برای تبریک سال نو اگر خدا بخواد باز هم میام. دعا کنین این خمیر فویته رو پیدا کنم. برم دستور جدیدتون رو بخونم که عکسش داره بهم چشمک می زنه.دوست تون دارم یک دنیا ماری جونم.

شادی 15/03/2009 16:09

سلام ماری جان ببخش که اینهمه دیر دارم از خودم خبری می دم. راستش نمی دونی چه روزایی داشتیم تو الجزایر از وقتی مهمونی که از ایران اومده بود برگشت روزگار ما هم برگشت خلاصه خیلی بد بود. اینجا هم اینترنت پرسرعت نداشتم و تازه دو روزه وصل شده. به هر حال واقعا شرمنده که این مدت از خودم خبری ندادم. اصلا حوصله ی نت رو هم نداشتم البته هنوز هم ندارم. تا ببینیم چی پیش می آد. اگه پیدات کردم تو نت مفصل برات تعریف می کنم. می بوسمت

pantéa 15/03/2009 11:57

Merci