Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

7 mars 2009 6 07 /03 /mars /2009 11:03


همانطوریکه در شکل بالا میبینید این دلمه شامل فلفل دلمه و کدو و گوجه فرنگی است
مواد داخل دلمه بنا به سلیقه ها فرق می کنه در اینجا من از این مواد استفاده کردم
گوشت چرخکرده
سبزی معطر
برنج
قارچ
لپه
پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل
ادویه جات لازم
برگ بو

مقدار مواد رو ننوشتم بخاطر اینکه بر اساس دلمه هایی که درست می کنید فرق می کنه همه مواد رو کمی تف دادم و در شکم سبزیجات قرار دادم و برای مایع دلمه باز چند گوجه فرنگی و پیاز خرد کرده و سرخ شده و نمک و ادویه استفاده کردم و درون این ظرف چیدم در فر قرار دادم در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دادم البته روی ظرف رو با کاغذ آلومینیم پوشاندم به خاطر اینکه خشک نشه
و

سالاد ساده با محصولات توی باغچه
کدوها رو خودم کاشتم و تابستان گذشته کدو زیاد داشتم بنا بر این وقتی کدو را اینطور برش دهید و با کمی نمک و فلفل و سیر رنده شده با کمی روغن زیتون تف دهید بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد در کنار سالادتان میل کنید یک غذای کم هجم ساده و سبک برای  کسانی که دوست ندارند کالری زیاد مصرف کنند


سالاد فتا پنیر
بسیار ساده و خوشمزه
زیتون سیاه
هویج رنده شده
برگه های سبز سالاد
دانه های ذرت
برشهایی از فلفل دلمه
گوجه فرنگی
و پنیر فتا

برای تهیه سس سعی کنید تا آنجایی که ممکن هست از مایونز استفاده نکنید
بهترین سس برای سالاد سس با سرکه می باشد
البته روشهای مختلفی برای درست کردن سس وجود دارد مثلا
روغن زیتون به اضافه سرکه
یک قاشق خردل معمولی
یک قاشق ماست معمولی
نمک و فلفل و ادویه
دانه های افتاب گردان و یا هر دانه ایی که دوست دارید و موجود می باشد
یا علاوه بر سرکه میتوانید از آب لیمو هم استفاده کنید
اگر مایلید میتوانید یک قاشق کوچک عسل هم به سستان اضافه کنید
ریحان خرد شده و و و


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

سميرا......آشپزي رنگي 09/03/2009 19:39

دوباره سلام اينو جا انداختم بابا خود كفاااااااااااااااا

سميرا .......آشپزي رنگي 09/03/2009 19:35

سلام ماری جون واقعا" درست گفتی گاهی اوقات کم محبتی بعضی از دوستا آدم و نگران میکنه ولی خوب همین که میبینم این وبلاگ باعث شده که چند تا دوست خوب و خانوم مثل شما پیدا کنم کلی واسم ارزش داره و بهم انرژی کافی واسه ادامه دادن میده تا يادم نرفته غذاهات واقعا" خوش رنگ و لعابنخوردني وخواستني خیلی دوست دارم ماری جون موفق باشی عزیزم.

کویریات 09/03/2009 16:03

وای ماری جان دستتون درد نکنه. خیلی خوب بود. خصوصاً سالاد ها. هم خیلی خوشگل هم مفید و سالم هم اشتهابرانگیز. شاد باشین همیشه... راستی این عکسهای کنار وبلاگتونم خیلی حال و هوای عید رو می آره خیلی خوب ه اینجا رو خیلی دوست دارم.

pantéa 07/03/2009 15:19

سلام  من از علاقمندان وبلاگتون هستم . دستتون درد نکنه.  از زحماتي كه ميكشيد ممنونم