Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

1 mars 2009 7 01 /03 /mars /2009 12:20



سالاد سبزیجات کوچولو(ورین)

مواد لازم برای 20 لیوان کوچک
کدو 3 عدد
سیب زمینی 2 عدد متوسط
ماهی سومون به مقدار لازم
کنسرو ذرت 2 عدد متوسط
جوانه  سویا به مقدار لازم
چوب شور یک بسته
خامه یا کرم 1 لیوان
پیاز 1 عدد کوچک
جعفری تازه به مقدار کافی
لیمو تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه جات مورد علاقه
زیتون به مقدار لازم


این سالاد سبزیجات رو بهتون توصیه میکنم چون بسیار خوشگل و خوشمزه است و همینطور از سبزیجات تازه تهیه میشه و برای سلامتی بسیار مفید هست در واقع من اینها رو برای تولد پسرم درست کردم البته تولد فقط یک مهمانی بعد از ظهر بود که با این ورین ها و انواع تارت و شیرینی و نانهای مخصوص پذیرائی میشه
البته همه دوستانی که خوردند خیلی تعریف کردند و به نظرم با موفقیت روبرو شد
طرز تهیه
طرز تهیه آن کدو ها را خرد کنید با پوست و سیب زمینی ها را پوست بگیرید با کدو درون ظرفی به اضافه کمی اب بگذارید روی حرارت تا خوب پخته شوند فراموش نکنید برگ بو اضافه کنید برای معطر شدن کرم کدو وقتی خوب پخته شدند اگر آب حاصل در ظرفتان زیاد باشد انرا خالی کنید برگ بو ها را خارج کنید و کدو ها و سیب زمینی ها را میکس کنید بعد از اینکه میکس کردید خامه یا کرم را  با کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید کناری تا کمی سرد شود
پیاز را خرد کنید خیلی کوچک و یا میتوانید میکس کنید به ماهی های سومون اضافه کنید البته من ماهی سومون ورقه ایی فومه که اینجا می توانید آماده تهیه کنید گرفتم
پیاز ها و ماهی هارا مخلوط کردم به اضافه کمی ادویه
مرحله بعد جوانه های سویا را در قابلمه ایی بجوشانید و بعد آب آنرا خالی کنید و بلا فاصله در آب سرد قرار دهید
و به این ترتیب عمل کنید اول درون لیوانهای کوچکتان کمی از کرم کدو بریزید و بعد ماهی سومون ها را اضافه کنید البته چند ورقه کوچک و بعد  ذرت اضافه کنید و روی ذرت چند عدد کوچک جوانه سویا اضافه کنید و برای تزئین مطابق شکل یک عدد زیتون بگذارید و بعد روی آن کمی اب لیموی تازه اضافه  کنید در مرحله آخر چوب شور را برای تزئین اضافه کنید
توجه کنید اگر در ابتدا چوب شورها را بگذارید درون لیوان  نرم می شوند و اصلا طعم و شکل خوبی نخواهند گرفت
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

sara 14/04/2009 13:49

سلام .نمیدونم آیا امکان داره که عکس و توضیحات تهیه ی غذاها رو به صورت پی دی اف داشته باشم ؟سرعت پایین اینترنتم اجازه نمیده که تا لود شدن عکسها صبر کنم .راهی برای جمع کردن مطالب به صورت کلی دارین ؟ممنون میشم اگر هر وقت وقت داشتین بهم ایل بزنین

gourmand 07/03/2009 13:03

سلام ماری جان.. وبلاگت رو خیلی دوست دارم.. راستی میخوام یه وبلاگ گروهی راه بندازم اگه مایل به همکاری هستی بهم خبر بده..مرسی

لادن 06/03/2009 00:04

وای ماری عزیز چه قدر این سالاد ها زیبا هستن..... دست تون درد نکنه با این همه سلیقه..... ماری جون کارتون حرف نداره.....

mari 07/03/2009 11:29



سلام لادن جان ممنون که بهم سر می زنی به یادت هستم همیشه امیدوارم بزودی تو هم شروع کنی برات آرزوی موفقیت و سلامتی دارم
ماری



لادن 06/03/2009 00:03

وای ماری عزیز چه قدر این سالاد ها زیبا هستن..... دست تون درد نکنه با این همه سلیقه..... ماری جون کارتون حرف نداره.....

لیلی 05/03/2009 10:46

سلام من لیلی هستم. خیلی دوست دارم دستور غذاهای شما رو داشته باشم ولی نمی تونم اونها رو کنم  saveآیا راه حلی داره؟

mari 07/03/2009 11:30



سلام لیلی عزیز ازتون خیلی ممنون برای اینکه به من انرزی میدید بگذار کمی فکر کنم بهت حتما جواب میدم که چطور میتونید سیو کنید و یا کپی کنید حتما منتظرم باشید
ممنون
ماری




span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }